Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vadernagyúr
senior tag
Sajna már most se adnak ki sok játékot rá.. Például,gondolok az új Need For Speed részre
PSN: joskovagyok199
-
Suineg
senior tag
-
V.Stryker
nagyúr
Na, a 200 forintos gold miatt felhívtam az MS ügyfélszolgálatot. Azt mondták én vagyok az első aki bejelenti.
Végigszívtuk, hogy én vagyok a hibás mert a fiók nem volt használva, nincs kitöltve valami...aztán mikor minden klappolt, akkor mondták, hogy oké, küldjek screenshot-ot.
-
-
MasterMark
titán
-
szupermacs
veterán
válasz MasterMark #46807 üzenetére
Köszi, még nagyon új vagyok a témában.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz szupermacs #46806 üzenetére
Azt írták, hogy a háttérosztálynak elküldték, de az lehet pár nap. Addig is próbálkozzak.
DE most nézem,hogy a 3 havi és az éves tagságnál is ugyanez a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz szupermacs #46810 üzenetére
Boxon nekem se, de ott nem is olcsó. Ott nem lehet velük küzdeni.
-
-
masterful87
senior tag
Elég régóta nem kapcsoltam be a boxot, de most felbuzdulva a kamu 200Ft-os GOLD-on bekapcsoltam, hátha ott megtudom venni.
Nekem is megérkezett a legutóbbi frissítés, amit szépen le is szedett, fel is rakott, újra is indítottam a boxot. De azóta valami bődületesen dög lassú, örökké csak pörög a karika középen, nem győzöm kivárni hogy tovább lépjen. Volt a letöltési sorban egy-két játék, erre 80072746 hibát dob, ha meg akarom nyitni azt a részt. Mondom kiválasztom újra a játékot, ami a letöltési sorban volt, szépen hozzáadná a letöltési sorhoz, várok rá megint egy percet, aztán megint feldobja a hibát: "This feature is temporarily unavailable. Please try again later. 80072746"Ezért jött a frissítés, hogy konkrétan használhatatlanná tegye a boxon? Más nem tapasztalt hasonlót?
EDIT:
úgy tűnik megjavult! Live kijelentkezés, majd kikapcs-bekapcs, automatán bejelentkezett live-ba, és már látja a letöltési sort, a régen belerakott játékokkal, és nem is lassú![ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
szupermacs
veterán
Másnak is lassan töltenek a játékok? Órákig tart 100/100-as nettel a letöltés 6-7 gigás játékoknál. Steamen pl. ilyen nagyságú játékok maximum 1 óra alatt jönnek le.
Egyébként leteszteltem rajta a netkapcsolatot, jóval lassabb, mint lennie kellene.Xbox 360 Smartglass még mindig nem tud nálam csatlakozni. Nem tudom, hogy a hálózaton (router) vagy PC/Xbox 360-on miket kellene állítanom, hogy működjön. Boxon be van kapcsolva a Smartglass funkció.
-
MasterMark
titán
válasz szupermacs #46816 üzenetére
Igen, atlagosan lassunak szamit.
Biztos egy halozaton vagy a mobillal, meg a boxxal?
Switch Tax
-
V.Stryker
nagyúr
válasz MasterMark #46813 üzenetére
Nem, mivel ugye ott besz.ptam,mert nem tudtam mit kezdeni. Előbányásztam a régi accountomat, az magyar, azzal próbálkozom.
Többiek:
Amúgy meg hagyjuk már ezt a kamu 200 forintos dumát. B+ felméssz a microsoft.com -ra és ott veri ki a szemed. Mi a tökömtől lenne kamu? Egyszerűen nem működik. Sőőőőőőt, ha a nem akciós 3 havit akarod megvenni, akkor az sem működik.És ne mondjuk, hogy boxon kell...nem kell, máshol is van lehetőség. Sőt én most munka miatt távol vagyok, box otthon, csak gondoltam betárazok az akciósból.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz MasterMark #46819 üzenetére
Tudom, hogy az xbox-on nincs ott. Nekem sincs. A honlapon viszont fent van. Innentől meg nincs miről beszélni.
-
-
szupermacs
veterán
válasz MasterMark #46817 üzenetére
Hol tudom ellenőrizni, hogy egy hálózat? Ugyan arra a wifire csatlakoztam a konzollal is, mint amin a telefon van.
-
MasterMark
titán
válasz szupermacs #46821 üzenetére
Hat ha a sajat halozatod, akkor illene tudni. De ha mondasz egy IP-t mindkettohoz, meg maszkot, akkor megmondom en is.
szerk.: Es a routerben ugye nincs bekapcsolva az AP isolation, vagy hasonlo?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
szupermacs
veterán
válasz MasterMark #46822 üzenetére
Amint hazaértem megnézem.
-
masterful87
senior tag
válasz V.Stryker #46818 üzenetére
Gondoltam én is felhívom ezt a csoda ügyfélszolgálatot, meg is adtam a visszahíváshoz a számom, erre azt mondja, hogy jelenleg zárva vannak.
Pedig valóban nem lehet venni semmilyen GOLD-ot a honlapon, nem csak a 200Ft-os egy havira dob hibát, hanem a többire is.
(kamunak meg emiatt neveztem a 200ft-os goldot: (#46767), meghirdetik, csak a részleteket felejtik el közölni, igaz azóta kiderült, hogy semmilyen goldot nem lehet venni)
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Amúgy most mondták telefonban nekem, hogy még várható további Black Friday -es akció a mostaniak mellé!
-
-
x360elite
őstag
Remélem tényleg működni fog majd.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
Suineg
senior tag
válasz MasterMark #46833 üzenetére
Akkor úgy legyen, én (most már) tudok várni (nem is tudom, holnap reggelig kell, vagy más az időszámítás?
-
masterful87
senior tag
válasz V.Stryker #46834 üzenetére
Sikerült nekem is beszélni velük telefonon, holnap fel fog hívni, meg emailben is ír.
Azt mondja 28-ig akciós az 1 havi GOLD, megnézte a fiókomat, minden rendben, mennie kéne, ő nem tud lokális korlátozásról, magyar fiókkal is mennie kell.
Lehet túlterheltség a gond, próbálkozni kell többször, de tudnak a hibáról, állítólag Win10 alól Edge-dzsel működik (próbáltam, nem megy).
Hát így állunk most.Milyen ajándék havi goldot buksz?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz masterful87 #46837 üzenetére
Hallottam olyanról, aki ezzel felhívta az ügyfélszolgálatot és adtak neki egy havi goldhoz való kártyát a kellemetlenségért cserébe. De ez már nekem se jött be.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Off-ba teszem, mert nem szervesen kapcsolódik a témához, de ilyen ügyfélszolgálatos trükkel, már többször találkoztam, más téma kapcsán, hogy azt mondják, működik, vagy náluk jó, de közben meg, sehol nem működik, csak mivel keveseket érint, ezért nem foglalkoznak vele.
-
Suineg
senior tag
válasz MasterMark #46807 üzenetére
És ha beindul az akció GOLD 200 forintért, és veszek belőle 12 darabot, akkor egy évig lesz GOLD-om 2.400 forintért? Vagy csak kettőt vehetnék így?
[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
Akkor ezt a 200 forintos akciót Black Friday akcióban csinálták, hogy minél több gamét értékesítsenek..
28-án még érvényes lesz az akció vagy már nem???
-
V.Stryker
nagyúr
válasz #48613632 #46839 üzenetére
Most kaptam emailt tőlük:
A hibajelenséget a reggeli órák óta többen is jelezték, így már központi kivizsgálás zajlik, amely 2-3 napig is elhúzódhat.
A Black Friday akcióról nem marad le, a megoldással a háttérosztály hamarosan jelentkezik.
Megértését ezúton is köszönöm,
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Suineg #46844 üzenetére
Mert ők egy üzleti vállalkozás, nem jótékonysági szolgálat.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Suineg
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #46845 üzenetére
A vállalkozásuk üzleti marad akármennyiért kínálják az egy havi gold-ot. Csak MasterMark írta '46807'-ben, hogy a meglévő alatti vásárlás után a lejárati időhöz adja hozzá a következő kezdődátumát.
(Már miután közben lemondtam az automatikus megújítást)[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz MasterMark #46847 üzenetére
PONTOSAN!
Akinek van Goldja, annak nem él ez a 200Ft-os ajánlat.
Nekem se. -
Suineg
senior tag
válasz MasterMark #46847 üzenetére
Nem próbáltam még aktív Golddal másik Goldot venni, nem akartam úgy hosszabbítani ahogyan írtad.
De majd megpróbálom. Most már kíváncsivá tettél. Vagy megpróbálom az egyik Gold Reedem kódomat aktiválni.
Valamelyik csak meghosszabbítja az előfizetésem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest