Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigi
őstag
válasz MasterMark #34670 üzenetére
Persze, teljesen igazad van.
Pl. a Lidl-s akksik a lila elemtartójába sehogy se férnek bele (a Varták viszont simán) a géphez kapott feketékbe meg simán belemennek, tehát az elemtartók se egyformák, vagy a feketének már kitágult az elemtartója.
Egyébként a boltban simán megtehették volna, hogy csak az elemtartót cserélik, de inkább adtak egy új Controller-t.Már teszteltem az újat kb. 1,5 óra Crysis 3-al és eddig minden rendben.
Viszont egy érdekesség, hogy a hibás lila Controller egyszer se jelezte a jellemző módon, hogy merül az akksi, az új viszont szépen jelzi ahogy kell.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest