Új hozzászólás Aktív témák

  • Prof01

    veterán

    válasz raziel01 #28614 üzenetére

    Ezen nincs mit csodálkozni. Már régóta ez megy. A kiadók a DLC-kkel egészítik ki a 60$-os játékok árát. Ez maradt az egyetlen bevált bevételi forrás azután, hogy az online pass-es rendszer nem vált be. A BF4-ért Premiummal együtt 110$-t (kb. 24 ezer ft itthon) kell kifizetni. Persze, nem kevés pénz, de ha a nem lennének még mindig fagyások és bugok, azt mondanám, hogy az utóbbi évek legjobb multi FPS játéka toronymagasan, és simán megérte azt a pénzt, mert így is több, mint 400 órám van benne! De sajnos nincs így...
    Szóval ez szerintem teljesen nézőpont kérdése, melyik játék mennyire éri meg az árát. Nálam a minőség prioritást élvez a mennyiséggel (hosszal) szemben. Ha ezt az MGS-t legalább 3x végigviszem, akkor már bőven megérte (a 10k-t én is sokallom érte, de 3k-ért teljesen korrekt).
    Most a Titanfall is ilyen egyébként. Egy sztori nélküli, only multiplayer fps, amiért teljes árat kérnek. Megéri? Ha több 100 órát elleszek vele, akkor igen. Egyébként másoknak, akiknek fontos a kampány, valószínűleg nem...

    "De most komolyan azzal, hogy megveszitek, pont azt éritek el, hogy egyre jobban terjednek majd az ilyen idióta játékok, hogy max 1-2 óra játékidővel bírnak."

    Egyetértek, a Titanfall esetében is felmerült több olvasott tesztben is, hogy mi lesz, ha a többi FPS (COD, BF) is ezt az only multiplayer sémát fogja követni?
    Szerintem semmi. Aki eddig is multi miatt vette a COD-ot, utána is megveszi, aki nem, az nem. Majd a kiadó eldönti úgyis mi a legkedvezőbb neki.

    [ Szerkesztve ]

    Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Új hozzászólás Aktív témák