Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz WhiteWalker #21993 üzenetére

    Nekem soha nem kellett karikás jelzés ahhoz, hogy tudjam, mi a nekem, vagy nem nekem való. Ez csak a szülői munkaközösségi tagoknak szól....

    Lassan 30 leszek, mégsem nézek meg olyan filmet, vagy tartalmat akár a neten, ami tudom, hogy felkavar és felzaklat, ezeket megtanultam még gyerekként messzire elkerülni és kész... (gondolok a rotten jellegű oldalakra és a többi, felesleges belemenni.)
    Kíváncsi vagyok, te hány éves vagy most, hogy esetleg rémlik-e gyerekkorodból még az, hogy Rambo, Terminator, Amerikai Ninja, stb. Nem hiszem, hogy mikor azokat 5-10 évesen először láttuk, kevésbé voltak rossz hatással, mint most egy COD. Ugyan már...

    Ha esetleg nem tudnád, elárulom neked, hogy az átlagos tizenéves gyerekek a netnek köszönhetően rezzenés nélkül nézik meg az internet legsötétebb bugyraiban megtalálhatok, mondjuk ki, szarokat is, legyen az élő gyilkosság, durva halál, vagy beteges x film.
    Isten óvja a gyermekeinket ezektől.
    Csak tudod ma már értelmes ember nem azt próbálja meg, hogy hogyan óvja meg ezektől a gyereket, mert lehetetlen, max. időt húzhat. Hanem az lesz az okos és nyertes szülő, aki időben tanítja meg a gyerekét arra, hogy hogyan kezelje helyén a dolgokat és hogy válassza szét azt, hogy mi az értelmes, egészséges dolog és mi a káros és beteges, vagyis nem normális.

Új hozzászólás Aktív témák