Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz bobooo #18036 üzenetére
belenéztem ...most jár le 2 nap múlva a goldom, de szerintem így nem fogom meghosszabbítani minimum 1 hónapig még ha október végére is valami szart raknak, akkor tuti... ezek most azt nézik, melyik játékot nem vették egyáltalán és felteszik ingyen?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
astorre19
aktív tag
Sziasztok!
Konzolváárlás előtt állok,ezt néztem ki
Ez jó vétel szerintetek?A Fifa 14 miatt venném inkább, de félek mivel csak előrendelés van ki tudja mennyi idő mire megjön.
A Gamshopról milyen tapasztalatok vannak, én kerestam rá a topikban és jó dolgokat olvastam csak.Lenne viszont pár kérdésem.
Valahol olvastam, hogy ha regisztrálom a boxot, akkor kapok automatikusan 1 hónap gold tagságot.Amit a bolt ír az ez lenne, van egyáltalán ilyen vagy én értettem félre valamit.
Illetve filmeket lehet hálózaton keresztül másolni rá?Egyelőre ennyi, ha valaki megtisztel válaszával megköszönöm
Üdv!
Battletag: SHADOWDRAGON#26677
-
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Lenne valakinek egy felesleges zavvi kódja?Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
astorre19
aktív tag
Igen, azt olvastam.
Az optikai audió nem hiányozna, meg szerintem 4 usb is elég.Azt elfelejtettem az előbb, hoyg van 1 vezetékes kontrollerem amit PC-hez vettem, az nem fog a vezeték nélkülivel összeakadni?Tudom a 2-őt egyszerre használni majd?
-
Micsurin
nagyúr
válasz astorre19 #18056 üzenetére
elvileg igen , gyakorlatilag is szerintem , mert nekem már sikerült persze nem az új slimen , hanem a sima slimen.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
astorre19
aktív tag
Annyit tudnátok még segíteni, hogy az hogy letöltőkód van egy játokhoz, az jelent valami hártányt, vagy csak így spórolnak a DVD-vel?
-
Bathalsar
aktív tag
válasz astorre19 #18058 üzenetére
Nem jelent hátrány, csak spórolnak az anyaggal. Teljes értékű a játék, ami teljes méretében foglalja a helyet a merevlemezen. Ha idővel fölössé válik, nyugodtan le tudod törölni, mert bármikor újra letölthető. Ugyanez igaz az összes DLC-re is
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
astorre19
aktív tag
válasz Bathalsar #18061 üzenetére
Értem.
Bocsi a sok kérdésért, de soha nem volt még konzolom így nem nagyon vagyok tisztában dolgokkal.
Megpróbálok minél több helyen utána olvasni.Azt olvastam egy helyen, hogy az újonnan vásárolt xboxokhoz van 1 hónap ajándék Gold.
Ez igaz? Illetve ha igen így is elérhető a 2 októberi ingyen játék?[ Szerkesztve ]
-
astorre19
aktív tag
válasz MasterMark #18067 üzenetére
Nem biztos még hogy az új lesz.
Nem nagyon bírok várni míg ide ér és lehet megveszem személyesen az 576 boltjában ma ezt
.Nem gyengébb ez sem ugye? Elvileg az E csak kinézetben és a csatlakozókban tér el.
ha az új lesz írok szívesen, de összehasonlítási alapom nincs.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
iziboy
tag
Üdv!
Nem tudom, hogy feltehetem-e ide a kérdésemet, de nemrég sikerült beszereznem egy jasper alaplapos fat xbox-ot. Csak később tudtam meg, hogy flashelve van. Megvettem a GTA V-t és a DLC-t tudnám regisztrálni anélkül, hogy problémák lennének? -
iziboy
tag
válasz MasterMark #18078 üzenetére
Kösz a gyors választ.
-
Micsurin
nagyúr
mit bukna? neki csak a dlc kell... azt még le tudja szedni és utána bezár a bazár (mert azért nem egyből kapja lehet csak a következő hullámban.) amúgy meg flashel nem foglalkozunk( ugye csuvi? )semmilyen formában.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #18083 üzenetére
attól még offline tud játszani nem? vagy lehet komoly zavaraim vannak xD bocs csak közben S.K.I.L.L ez getek pc-n.....
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #18085 üzenetére
ln csak olyat h nem mehet livera.... aztán ki tudja
azért nem halótunk róla mert [link] vissza küldik öt a jövőből
"I'm be back "[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Zavvi 15% kód. 4515-1653-40C9
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
norbi2010
őstag
Helló!
Konzolvilágból most megrendelt játék megjöhet péntekre? GTA 5-ről lenne szó.
-
L_YKing
addikt
-
Def26
félisten
válasz raziel01 #18088 üzenetére
Istenem, hogy miért kell egyből így reagálni. Tedd le egy kicsit a kontrollert, és kezdj szociális életet élni. Nem lehet így viselkedni, hogy egy jóindulatú posztot leugatsz csak az azért, mert Te egész nap a zavvi meg a game.co.uk oldalon lógsz remélve, hogy elcsípsz 1-1 szaros akciót ami már a kutyának nem kell.
Lehet másnak újdonság, higgadj le, biztos lesznek még ilyenek. Nincs semmi baj.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
raziel01
veterán
Normális vagy? Nagyon rápörögtél látom.
Nem tudom min sértődtél meg ennyire. Pusztán csak arra volt szó, hogy nem te vagy az egyetlen aki bedobálja ide ilyenkor a kódot de persze a linket meg lehagyja. Aki nem kap emailt az azt hiszi, hogy mindre érvényes aztán meg csodálkozik, hogy miért nem jó a kód.
Komolyan, mint az óvodában. Semmi bántót nem írtam és rögtön megy a sárdobálás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest