Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz Xirtam #12450 üzenetére
Lehet, de akkor is sokkal nagyobb és jobb a kínálat. Ez a lényeg. Uncharted 3-at, inFamous 2-t és hasonló remek játékokat adnak. Nem pedig rég lejárt címeket. Arról nem is beszélve milyen jól jársz, ha PS Vita-d is van. Kíváncsi leszek azért, majd a következő (aug.) hónapra mit adnak a Xbox-osok.
Egyébként ez az "akció" csak idén év végéig szól, jól emlékszem?[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Def26
félisten
Szerintetek ez a kábel működik? [link]
Venni szeretnék egy avermedia capture hd nevű felvevőt. Mivel komponens kábel van hozzá a monitoromon meg csak hdmi, dvi és vga bemenet van ezért arra gondoltam veszek egy ilyet.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
WolfheartGR
őstag
Hello!
Lenne egy érdekes kérdésem. Hátha valaki tudja a választ. Adott egy DOA Extreme 2 játék, amiből már a második beszerzett példány sem indul el a gépen. Mi lehet ennek az oka vagy mit állítsak át a gépen, hogy lejátsza. A gép sosem online, nem is akarom, hogy az legyen. Természetesen gyári bolti játékról beszélünk. Ez az első ilyen problémám, eddig mindent gond nélkül lejátszott a masina. Hibaüzenetnek azt írja, hogy koszos a lemez takarítsam le, majd indítsam újra a konzolt. Természetesen mindez megtörtént de nem vezetett eredményre.
Valakinek valami ötlete?"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Xirtam
veterán
válasz WolfheartGR #12458 üzenetére
Szia,
Semmit hibásak.
-
Xirtam
veterán
válasz WolfheartGR #12460 üzenetére
Kifagy az összes.
-
droving
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne.
Bekapcsolom a boxom bejön a kép minden , de ahogy elér a menü részhez.
Lekapcsolja magát és 4led villog. ( av kábeles természetesen )
Hűtés mod van rajta , tavaly kapott új meghajtót.
Lehetséges ,hogy az av kábel lenne a ludas ?
Remélem tudtok nekem segíteni , a válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
droving
aktív tag
válasz Xirtam #12464 üzenetére
A helyzet még szebbé alakult.
A gép eddig szét volt kapva , most összedugtam.
3x megpróbáltam és csodára 2 ledes lett.
Nem szokásom szervizbe vinni mert én magam is megtudom oldani.
Ha újra pasztázom lenne rá esély ?
Mert akkor most neki is állnék.
Vagy esetleg van más ötlet ?
[ Szerkesztve ]
-
-
MasterMark
titán
Analóg digitális konverter kell mindenképp ha ilyet akarsz.
Ezek a kábelek nem működnek simán átkötéssel, aktív elektronika nélkül.
(Olyan dologhoz való, ami alapból ki tudja adni az analóg jelet HDMI-n, speckó VGA-k, meg TV-k.)Komponens VGA ugyanúgy nincs, hiába mindkettő analóg, teljesen más a jel.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
droving
aktív tag
Végre megtörtént amire vártam.
Csak 8 alátét kellet a hűtések alá + kontakt spray , és jó paszta még 1x.
Köszönöm azért a segítséget.
Hűtés mod pedig egy erősebb és hangosabb dual fan.
Vállal egyébként itt valaki okosítást ?
Aki tudna segíteni , az kérem írjon egy privátot.
[ Szerkesztve ]
-
Csöbronit
tag
Ma végre bekerültem a master divízióba Black Ops 2-ben és 68-dik vagyok a világranglistán
FaZe Clan Member - MLG player
-
Csöbronit
tag
válasz MasterMark #12478 üzenetére
League play ladder championship series 4v4 , győzelmek és score per min. alapján ad pontokat. Ez a nagy egész sok kis ágra van osztva és a master a legelső divízió, a top 200 játékos. Köszi a gratulációt
Bobo: Köszi Ha már master-ben vagy vagy közel hozzá akkor sokszor szintén a top emberekkel dob össze,de persze sok így is az épp formátlan emberke. Inkább az a jellemző,hogy idő előtt lelépnek ha nem tetszik nekik a meccs.
[ Szerkesztve ]
FaZe Clan Member - MLG player
-
raven84
senior tag
Sziasztok. Nem tud vki vmi helyet Budapesten ahol a használt játékaimat eladhatnám.
-
tyba7
tag
Meddig lesz szerintetek támogatva az xbox360?
-
-
nagyúr
Tegnap migráltam az accountom magyar régióra és átváltottam a konzolon is a régiót magyarra. Viszont a Fable 3-at így sem engedte leszedni mondván hogy nem elérhető. Valamit kihagytam vagy esetleg van az account migrálásnak a szerveren valami átfutási ideje?
Més que un club!
-
pzstm
titán
válasz Napfénysüti #12489 üzenetére
adj neki 24-72 órát, lehet nem mindenhol "érzékelte" az átállást.
Van más eszközöd ahol még nem magyar régiót használsz esetleg? Esetleg az account.live.com oldalon is írjál be címnek és tartózkodási helynek is HUN-t
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
pelenka35
őstag
Sziasztok
Nálunk mikortól lesz elérhető az új xbox360 és árat esetleg tudni ?
A slimek ára nem megy le?
Gamertag:Rob3rt75
-
Algotis
addikt
válasz WhiteWalker #12493 üzenetére
Hát az az igazság, hogy BF3 és hasonló normális játékok után annyia logikátlan a black ops 2
8 éves gyerekeknek való bohóckodni...
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
wertigo1984
őstag
Nem is gondoltam volna hogy a Medal of Honor ennyire jo jatek . Kicsit nagyon fura volt utanna Farcry2-zni. Pspn a vilaghaborus verziojat probaltam, de kb 10 perc utan abba is hagytam.
Prof: lassan alakulok ugyhogy reszkessenek majd online
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
L_YKing
addikt
válasz wertigo1984 #12496 üzenetére
Hogy micsodán? Pspn???
HALÁL!!!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Micsurin
nagyúr
válasz wertigo1984 #12496 üzenetére
Melyiket? heroes/Heroes2? Vedd meg rá a CoD road to victory-t nekem tetszik esetleg a GoW advanced war fighter 2-t ezek nagyon jók ha fps-ről van szó
az új 360 tud majd valamivel többet mint a slim? (költői kérdés volt) Már megint szegény hülye embereket húzzák le Agusztusban van rá valamicske esély , hogy nem 2-3k-ba kerülő gammákat kapunk?
Bár nekem az AC2 a davinci pakk miatt úgyis kellet volna[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Bogyi007
veterán
válasz WolfheartGR #12458 üzenetére
Mindkétszer amikor volt boxom megvolt a játék de ilyen probléma nem volt, max annyi hogyha nem akartam a patchet leszedni a játékhoz (azt hiszem valami money hack trükköt írt felül a játékban) akkor offline lehetett csak játszani a játékkal.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest