Aktív témák

  • CarajoEsp

    senior tag

    Sziasztok. Gondoltam, hogy tanulságképpen elmesélek két sztorit az Xbox360-nal és javíttatásával kapcsolatban.
    Szóval adott egy régi gép, már nem garis és lekopogom, de még a régi fajtából való, megy napi 4-5 órát, és semmi baja nem volt még.
    Két eseten kívül. (Nem flashelt) Az első: Konkrétan a gari lejárta után történt, hogy beteszem a lemezt, kerreg az olvasó, mint a nyavaja, de Disk Unreadyble-t dob ki a gép. Nézek, mint a lukinyúl újrapróbál, semmi. Ezt eljátszotta 2-3x, ekkora már sikeresen felfogtam, hogy pusztán a nézéstől nem lesz jobb. Szóval gép szétkap, ami egyébként teljesen egyszerűen megoldható, DVD kivesz, szétszed, ebből kiderült, hogy a lemeztartó mágnese, szépen kihuppant a helyéről. Ilyet még sose láttam, pedig elméletileg forrasztva van, na mindegy, kapott egy kis Plamtex-et azóta kifogástalanul működött, múlt szombatig amikor szintén meghalt a DVD. Gép szintén szedszed, jelzem nulla por volt benne, majd a fej megmozggat és hangosan szid/imád a készítők felmenőit. Ettől megjavult.
    Szóval csak annyit, hogy azok akik állandóan azon aggódnak, hogy meghal-e vagy sem, annyit lehet mondani, olyan, mint bármely másik műszaki cikk. Van ilyen is és olyan is.
    Ha meghal szerel/gari és minden megoldható.
    Noh, köszönöm, nemtom mennyire off, de remélem kevésbé, mint a "Milyen kábel hová 100.szor"

    -Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

Aktív témák