Hirdetés

Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz Scoobyka #15986 üzenetére

    A COD4-et ano megjelenéskor PC-n nyomtam végig majdnem egy teljes éjaszaka alatt
    De az olyan egy éjszkaa volt, hogy sosem felejtem el, annyira sikerült beleélnem magma az egész játékba, ami még filmeknél is ritkán fordul elő.

    Főleg a mesterlövészes rész ütött nagyot előre, mikor besétálsz az iskolába és még a gyerekzsivaly is felcsendül, meg oszlik a por az abalakokon beszűrődő napfényben, hihetetlen.

    Aztán amilyen hamar vége lett, azt hittem, olyan hamar el is fogom felejteni.
    De nem, szinte tavaly október óta a Fifa mellett az egyetlen olyn játék, amit hetente folymatosan, többször is elővettem.
    Nem végig, de maradt 1-2-3 pálya belőle, ami megunhatatlan a háborús "élmény" miatt.

    Az egyik a tankkísérős, a másik meg mikor a helikpoterről dobnak le és Al Assadot kell felkutatni a végén a TV stúdióban, aztán mégsincs ott.
    (meg a vége felé is jó pálya, asszem az utolsó szabad mozgású nyitott pálya, mielőtt mindenki leereszkedik a silókba a végén).

    Nagoyn nagy játék, de félek, X360-on már sosem fogom újra érezni a feelinget, valahogy nem is akarom megszokni az irányítást, meg egyelőre tizenezret nem egy agyonjátszott játékra akarok költeni.
    (nemsokára kijön az Assassin's Creed classic kiadása, ami alapból jó olcsó lesz, ez azt jelenti, hogy használtan reményeim szerint 3-4e. körül hozzájutok, még várok a GRID áresésére is, aztán nemsokára itt a Fifa 09, lesz mire költeni)
    Ráadásul folyamatosan bezavar iylen-olyan akció, most kiárusításban 3 ezerért adnak valahol itt pár méterre egy boltban új Halo3-at, Pro Streetet, SmackdownRawot, vagy Gears of Wart.
    Nagy a kísértés, de ellen kell állnom.

Aktív témák