Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz Kasza08 #15224 üzenetére

    Kasza megoldjuk.
    De direkt neked megnéztem és még időont sincs az új Gitár megjelenésére.
    A GH 3 meg még használtan is 9 ezer körül van. Olyan fura itt minden, mert nézegettem mobiltelefonokat is és van, ami felannyiba kerül, mint otthon, van ami meg duplája.

    Most látom, hogy hamarosan jelenik díszdobozban a Soul Calibur 4. Vonzós lehet. (valami verekdős tutira kell majd, de a Batmanes Mortalt is várom, az mikor is lesz?).

    Meg egy egy éves Live előfizut is kell majd hazaindulás előtt szerezni.(arról nem is beszélve, hogy Alien Quadrology DVD díszdobozk 3ezer Ft-ért vannak, meg Rambo collectionok kicsit többért. De nekem még egy Prison Break S03 DVD boxset is csodaszámba megy egy vidéki Media Markt kínálatához szokott szememnek)
    Minden azon múlik, hogy kibírom-e a környéken, meg lesz-e munka.

    Egyelőre letargia az egész UK-s élet, a környék ahol vagyok úgy hemzseg a gengszterektől, tiszátra mintha a GTA San Andreasban. (vagy kis túlzással mint a Dia Hard 3 Harlemében mikor Bruce-t kiküldik a negrók közé hátán gyűlölöm a ... felirattal).

    Néha úgy érzem nem kell nekem egy játék sem, csak innen kerüljek egyszer haza, másként fogok nézni még a fűszálakra is a békés kertemben.

    Na, hogy on is legyek:
    Most ez az új dashboard fog menni első kiadású boxokon is, mert a cikkben említik, hogy csak az új chipesekkel megy. Vagy ez csak a feltört verzióra vonatkozik? Ősztől mindenki letöltheti, aki akarja? (meg aki nem, annak is le fogja magának szedni a gép?)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák