Hirdetés
Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
válasz wertigo1984 #23869 üzenetére
Anno én is sokat játszottam vele, de most elszédültem tőle.
-
mephi666
nagyúr
válasz wertigo1984 #23869 üzenetére
a 2. része nekem jobban tetszett... asszem quake(2?) motorra írták és mai napig a fejemben van ennek az intrónak a zenéje mit össze nem kínlódtam, mire megszereztem anno... a demóját addig rongyosra játszottam
másik kedvenc pedig természetesen ennek is fejemben a zenéje... ezt szerintem az elmúlt 2évben játszottam újra utoljára... baromi jó játék, szerintem a bioshock meg sem közelítette (még 6-8végigjátszás után is találok benne csomó "új" dolgot)
ui: mit nem adnék, ha ezeket a régi játékokat kicsit felújítva újra kiadnák pl: undying, system shock2, quake1-2, half life, stonekeep, heretic 1-2, blood1-2 (<-kár, hogy nem csináltak folytatást )
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest