Hirdetés
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
Az utolsó mondatban van a lényeg!
Erre én is kiváncsi lennék hogy történik, nem baszogatásból.
Nézi a topikok címét és amint azt látja hogy Xb.., becsukja a szemét és csak klikkel?Vagy még arra gondolok, azt is hiheti aki új hogy itt a társaság nem warezol. Pedig a topiktartalmára utal a cím. Lehet "hülye gyerekesen" kellene megfogalmazni.
pl. Warezről itt nem beszélünk. Vagy ez nem is hülye gyerekes, hanem egyértelműbb?Amúgy ugyanúgy lehet hurrogni azokat akik 20X is ugyanazt a kérdést felteszik, pedig ott a kereső.
Vagy engem aki Forzás híreket nyomatok itt több éve, pedig ott a Forza topik. Csak az halott.
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
tDr1v3r
veterán
"az emberek csupán a warez szó jelentését nem ismerik, vagy egyszerűen gyenge értelmi képességekkel rendelkeznek."
Nem tudtad, hogy az a menő akinek minden szoftver megvan a zenkórró, ful ingyé ésmég a szomszéd ojsós feji előtttt kitóhatd a kolof dátyi tizenhámat!!!!444!!4?????
-------------------------------
Az MS-t viszont nem értem, elvileg van a gépben tönkretevő mechanizmus (kikapcsolja a hűtést talán, agyonégnek a számolóegységek), az összes Live-on járt flashesnek széjjelbasznám a gépét, lehetőleg annyira hogy reball se segítsen, ferdüljön el szépen az alaplap, hogy vehessen új boxot...[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest