Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
-
Cathfaern
nagyúr
válasz gabranek #28281 üzenetére
Paladin, hunter, warlock, shaman. Kb. ebben a sorrendben.
WoW-ra az esetek jó részében nem teljesen igazak az általános sztereotípiák, így a warriorra sem. Megkötésbeli különbségek WoW-ban nincsenek, persze van amelyik kaszt több fajta fegyvert tud használni, de ennek túl nagy jelentősége nincsen. Viszont semmivel sem egyszerűbb, mint más kasztok, WoW-ra egyáltalán nem igaz az, hogy a warrior az "átlagos kaszt", sőt bonyolultabb is bizonyos téren, mint a többi. Még csak egyféle stance-od van, de később lesz több, és attól függően hogy melyikre váltasz változik az, hogy milyen skilleket használhatsz. Maga a rage rendszer sem túl kezdő-barát szerintem és főleg nem fejlődés barát. Egy hunterrel pl. csata elején el tudsz lőni csomó skillt, amivel elég rendesen lesebzed a mobot. Warriorral viszont először szép nyugisan el kell kezdened ütni, hogy legyen rage-ed.
Talentből Fury-ra érdemes pakolni fejlődéshez szerintem.Szerk: Illetve azt tenném hozzá, hogy a WoWhoz ne úgy állj hozzá, hogy gyorsan felrántok egy egyszerű kasztot aztán majd utána eldöntöm mit akarok. Ugyanis ez nem egy sima hack&slash játék hogy mondjuk 10 óra játékidővel elérsz a végéig. És ha elértél a végére sem végeztél még, akkor kezdődik az igazi játék valamilyen szinten. Sok olyan ember van, aki annak idején mikor kijött a WoW választott egy kasztot és azóta is azzal játszik, nincs más karaktere, ugyanis bőven van mit csinálva azzal az eggyel is Szóval azt javaslom mindkettőtöknek, hogy nézzetek körül milyen kasztok vannak, válasszátok ki, hogy melyik szimpatikus (nyugodtan kérdezzetek ha valamit nem értetek) és utána azzal menjetek majd.
Félreértés ne essék nincs semmi baj a warriorral, de érdemesebb egy olyan kasztot választani ami szimpatikus, mert elég sok időt bele fogsz ölni abba az egy kariba.[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
H.O.D.
senior tag
válasz gabranek #28281 üzenetére
Én anno mágussal kezdtem, hát mit mondjak... Soha nem gondoltam, hogy egy játékban ennyiszer meg lehet pusztulni már a kezdeti szinteken is. Bár hozzátenném, eleinte nem tudtam, hogy vannak varázslatai és a bottal csépeltem mindenkit.
Én is valami hibrid kasztot javasolnék, elsősorban driudát, vagy paladint. A játékmechanizmus egyikkel sem triviális elsőre, de a legkevesebb kudarcélmény ezekkel fog érni. A warrior egyébként nagyon élvezetes karakter, de érzésem szerint lassú vele a fejlődés.
Where do you want to go today?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest