Új hozzászólás Aktív témák

  • warcat

    veterán

    válasz kenwood #63665 üzenetére

    Mert az egész warlock egy hack job lett WoD-ra, toldozva-foldozva hogy a számok nagyjából stimmeljenek, de mögötte nincs semmi.
    Visszatáncoltak szinte mindentől,amit Pandariára elkészítettek (kivéve kb a pandemicet,amit mindenkinek odaadtak) mellé jött a "felesleges" képességek eltávolítása és az irreális túlkompenzálás,hogy nehogy megint OP legyen valahogyan a végeredmény,mint SoOban volt.

    A snapshotting (trinketproc továbbgörgetése) eltávolítása után totál felesleges a soul shard költség a soul swap-en főleg,hogy ráadásul már csak egyetlen corruption adhat shardot vissza,így a multidot spec őstípusából lett egy papíron singletarget-király valami,ami mégsem az hiszen két nappal patch élesítése előtt visszanerfelték az affli setbónuszt a kőkorszakba,ráadásul a class trinket is a szetbónusz ellen dolgozik (szembepisál a széllel).
    Councilon egy jó balance druid de shadow pap is le fog nyomni,persze úgyis az "nyer" aki a fel raget kapja.

    Demonology lehetne egy pár helyen jó választás,de ugye azt tiltólistára küldték a 25%-os nerffel míg majd a következő kiegre újratervezik (ez is teljesen abszurd valami,ez gyakorlatilag egy évnél több,hogy lehet így leszarni azokat,akik pl azt szerették a legjobban?)
    Részemről méla undor fogott el az egésszel kapcsolatban,csak Velharin meg fel lordon használom,a többin cooki cutter charred remains destro,aztán majd vége lesz a kiegnek egyszer.

    Egyébként persze sarokbaszorították magukat afflival pvp kapcsán,nem tudnak közvetlen buffokat adni,de ez aligha mentség,ők végeztek szar melót.

    EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák