Új hozzászólás Aktív témák

  • sptkyle

    senior tag

    válasz Tommmmka #31058 üzenetére

    Én ezt már eljátszottam 2x, szóval ebben talán tudok segíteni. Annyiról szól a dolog, hogy ha recruitolsz valakit, akkor a két account linked lesz egy időre. Ha uj karaktert kezdetek, és egymás közelében vagytok (pl egy insta, de elég ha egyszerre queszteltek) akkor 3x-os xp jár mindkettőtöknek.Itt fontos, hogy a két karakter közt maximum 3 szint lehet a különbség. Különben nem jár ez a bónusz. Másik dolog, hogy ez lvl60-ig müködik csak. Harmadik dolog, hogy amíg ez van, summonolhatod magadhoz a cimborád accján lévő kiskarit. (és vica-versa) Szintet adni csak az így huzott karakter tud , és csak nála alacsonyabb szintű karakternek, és max csak addig , amennyi a szintet adó szintje. (és egy acc-al így összesen max 60 szint adható.) Magyarul: Megvolt a recruit. Kezdtek 1-1 kiskarit. Felhuzzátok 60-ra (pár nap) , aztán ő (akit recruitoltál) adhat egy kisebb karakterednek 60 szintet. (vagy 2 kisebbnek 30-30-at stbstb. De csak ő adhat neked) Remélem érthető voltam. Ja és persze mindemellé jár a zebra mount neked a recruit-ért.
    Címnél nekem például minden helyesen van kitöltve, kivéve az ország. Az nagy britannia. Semmilyen negatívummal nem jár (tudtommal), viszont használható a recruit. (és csak 8.99 angol font a havidíj online fizetésnél... igen, utána lehet számolni :P)

    Viszont van egy kis gondom nekem is a Boomkinommal. Elkezdtem öltöztetni az uj kontentből (szegényke... még akkor játszottam vele, amikor a Naxx10/25 gear jónak számított) Megy is a token farmolás, nincs azzal gond, csak kivettem a Triumpf-os szettet (T9?) , meg az egyetlen triumpfos értelmes trinketet (use-ra haste-et ad), és a nagy öltözködésben 16%-os hitratingem lett. (selfbuffed). Erre jön még a 3%-os improved FF, és már 19%-nál járok, és még jönnek a raidbuffok. Ez nagyon soknak tűnik. A fura az, hogy crit-re vagyok gemelve (bár egyenlőre csak kék kavicsokkal), és egy deka hit-es encsant nincs fent. (nem is nagyon vagyok encsantolva)
    HC-kból nem esik már semmi értelmes, hogy esetleg cserélnél le a hites itemeket.
    Tokenből nem tudok kivenni mást.
    Raid-re meg nem nagyon tudok menni a low GS miatt még. Tipp, hogy mit kezdjek a hittel?

    [ Szerkesztve ]

    "Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666

Új hozzászólás Aktív témák