Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz nak0n #22789 üzenetére

    Ezzel az a baj, hogy a használat így nézne ki:
    Megnyomod a macrot, eltolja az explosive shotot. Megnyomod a macrot, mondjuk Kill Shot nem aktív, nem történik semmi. Utána ha megint megnyomod a macrot, akkor eltolja a Steady shotot. Ez normál esetben, s a macro spammolása esetén még csak-csak elmegy, bár dps kiesés. Ellenben tegyük fel, eltolod az explosive shotot, de utána valamiért nem tudsz skillezni (vmi aoe-t kerülgetni kell). Ekkor explosive shot cd-je lejár, viszont te megnyomod a macrot-> kill shotot próbál eltolni, megint megnyomod->eltol egy steady shotot, s csak ezután jönne az explosive shot.

    /castsequence reset=6 Explosive Shot, Kill Shot, Steady Shot
    Egy fokkal jobb lenne, mivel így a fentiben vázolt esetben futkorászás után eltolná az explosive shotot, de még ez se jó. Ugyanis a reset csak akkor kezd el számolódni, ha egyáltalán nem használod a macrot. Tehát, ha tegyük fel ellősz egy explosive-ot, rá 5 secre nyomod meg újra a macrot (ekkor Kill Shotot próbálna ellőni), majd rá 2 secre újra (ekkora már explosive cd-je lejárt), akkor még mindig Steady Shotot fog ellőni (mivel a macro csak 2 sec óta inaktív, tehát nem resetelődött).

    Junkie:
    Váltogat a két Aspect között ahogy rányomsz a macrora.

    Amúgy próbálkoztam én is, tényleg nem megy sehogy. Simán csak egymás után írva nem megy, scriptből lehetne CD-t figyelni, de onnan nem lehet castolni, castsequences megoldások meg lásd fentebb. Már csak azt nem értem akkor, hogy Kill Shottal miért megy :F Illetve nekem régebben volt egy olyan macrom, hogy ha tudja, akkor Intimidationt nyomjon, ha nem, akkor Rapid Fire-t (tudom, béna macro, de most nem ez a lényeg), és ez is ment gond nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák