Új hozzászólás Aktív témák

  • John_Doe

    senior tag

    válasz Attici #2025 üzenetére

    Női pilótákról annyit hogy szerintem én mind megveszem mert miért ne ha még így is marad egy rakat tokenem. Használni viszont max a küldetésekhez fogom őket. Kicsit bővebben hogy mit gondolok róluk.

    Orosz: A tűzgyújtó képesség miatt arra gondoltam hogy a kisebb kaliberű gépekre lehet jó pl 4-5 attack gépek én az 5ös prémmel tervezem használni. Esetleg egy komolyabb bomba rakéta felszerelésű multiba pl az I-16-29.

    Amerikai: Eddig is amerikai multit használtam ha Destroyer medál kellett most még azt nem tudom hogy marad a P-47B-ben vagy mennyen át az F4U-1-be.

    Német: Eredetileg arra gondoltam hogy majd a HG2-be használom (ha kiveszem) de aztán arra jutottam hogy most nem sűrűn fordul elő velem magas tierekben a head-on így itt is marad az alacsonyabb tier. pl 110B vagy esetleg de csak nagyon esetleg a 410. (De az is valószínű hogy a 110C-6 és a Do17 is ezt kapja majd ha előveszem őket)

    De ezek csak gondolatok nem próbáltam csak az amerikait a zuhanóbombázó képesség miatt de azt a csatát inkább felejteném. Mire elértem az első hajót rajtam kívül csak egy bot maradt életben a csapatból...

    Shal'kek nem'ron!

Új hozzászólás Aktív témák