Új hozzászólás Aktív témák

  • DEV_NULL

    őstag

    válasz DEV_NULL #1843 üzenetére

    Egyébként, ha már a P-51A-t írtam akkor talán hozzá lehetne venni a listáhaz mind a Fury-t és a Sabre-t, mert T9-10en nagyon jók manőverező hardcra nagy magasságon viszont az 5-600m-es lőtávja a nehézgéppuskáknak nagyon kevés, ráadásul ott épp hogy csak nyaldossák a célpontot. Ha rendes sebzést akarsz bevinnni, akkor igen közel kell kerülni és bizony magas tieren ezt nehéz tartani, főleg heavy ellen.

    Jó példa erre a csóri P-51H. Ott is ugyan ez a helyzet. Ami pedig a vicc, például nekem az XP-58-ba a gunnerenek100% Long Reach van amivel már 720m-re, mellé 60 valahány százalék Sharpshooter és bizony már-már betalál még 700m-re is, ha meg lesz az is 100% elég idegesítő lesz majd a Mustangoknak ugyanis ha lerázom őket, már nem tudnak lődni de ők még mindig kapják tőlem.

    Viszont a Sabre-re visszatérve nagyon durva féklapjai vannak. Leveszed a hajtóművet 0-ra mellé nyitsz flapset, olyat lassul valami hihetetlen. Semelyik másik gépnél nem tapasztaltam ilyet. Rendesen be lehet vele ülni a csatarepülők mögé és vígan beletolsz 1500 dmgnél is többet mire túlmelegszik, bár ez nyilván csak akkor kiveitetelezhető ha van elég hp-d a manőverhez és figyelsz arra le ne bombázzon (ha van még neki), bár 1.9 óta már nem olyan brutál az IL rear gunnere, a németeké pedig eddig se sebzett hatalmasat...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák