Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
válasz marked one94 #35900 üzenetére
pedig arra rá fogsz szokni
szerintem addiktívabb mint a wot, különösen ha elkapod a fonalat, mondjuk azzal már 2+ éve játszok (~2k meccs) szóval mostanság nem köt le annyira, csak nyomom a napi duplákat mint a tankosbanWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
virkir
veterán
Húzd már ki a batmobilt majd visszajön a kedved tőle.
Meg különbenis mennyémá olyan kukacokkal bohóckonni..."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Kokuszkocka
csendes tag
Visszasírod még a wot-ot LoL-ra már én is "áldoztam" kb.1600 meccset az életemből, de tapasztalatom szerint a wotban nincs annyi troll és nem érzed annyira a hátrányát, ha valaki rosszul játszik. Pedig 3-as premade alatt én le sem ülök elé játszani.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest