Hirdetés
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz Vikunya #32427 üzenetére
1. te kötsz belém azután miután hüjjeséget kérdeztél , idézlek " Mióta van panzer 5?"
2. nem tudom innen mit hagytál le és ha igen azt nekünk honnan kellett volna tudnunk
2.1 had ne mi találjuk ki éppen mire gondolsz a géped előtt ülve
3. javaslom rakd be aláírásnak, hogy "leszoktam hagyni a gondolataim végét gépelés közben" és akkor úgy fogjuk kezelni a kérdéseidet
4. D.Orion már csak utána válaszolt, hogy némiképp megpróbáltál pontosítani, bár kevés sikerrel mert még mindig PzV-re hivatkoztál ami nincs ilyen néven ingame
5. ha délibábot látsz had engedtessék meg nekem, hogy kétségbe vonjam vagy add meg privátban éppen mit szívsz ha jó az anyag, repülnék egyet"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
válasz Vikunya #32427 üzenetére
Na, hátrább az agarakkal! Valóban nem tetted fel normálisan a kérdést, mindenki a Panther-re asszociált belőle, ahogy én is. Kaptál pár vicces választ, te meg fel vagy háborodva.
Általad is elfogadható választ már csak az után kaptál, hogy pontosítottad a kérdést. Ennek fényében semmi okod nincs a felháborodásra és a személyeskedő stílusra.
Vedd ezt moderátori figyelmeztetésnek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szólánc.
- Java programozás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest