Aktív témák

  • BoogeyM@n.

    aktív tag

    válasz stork13 #5629 üzenetére

    Nagyon egyszerű és általánossá vált dolog szinte mindenhol az, hogy állandóan panaszkodunk a másik tankjára úgy, hogy nem is ismerjük valójában annak az előnyeit hátrányait igazán aztán ezekből jönnek az urban legendák meg a sok sületlen sötétség amit nem szeretek és azt se szeretem, hogy csak így lazán vki rávágja erre vagy arra hogy legrosszabb mert nem ilyen egyszerű és butaság így gondolkozni.
    Mert minden tanknak megvannak az előnyei és hátrányai.

    1.Én se fogom xarrá opézni a VK45-öt IS4ben ülve mert megértettem hogy ennyi +védelem és előny neki jár hogy szemből ne tudjam könnyen átütni mivel oldalról meg őt elég könnyű és a sors fintora hogy nálam meg pont ordítva van ez a dolog.

    2.Nem árt belegondolni hogy játék közben rengeteg a változó szvsz pl: nem mind1, hogy közel harcról vagy távolról nézünk egy tankot mert 300méteren az amcsi T34nek is elég jó védelme van már, mert nehéz eltalálni a frontját, de 30méteren már ugye könnyű, de ha egy roncsot/követ használ fedezékül akkor megint nem.

    3. A tigrist se kell annyira be skatulyázni, hogy könnyen átüthető mert nem így van KV3al de IS 175penjével is előfordult hogy nem sikerült átütnöm hát akkor meg? ne bélyegezzük már rá hogy 100%-ig átlőhető mert nem igaz.

    Másik meg a fórum pont erre van hogy megvitassuk a dolgokat eszme cseréljünk és fejlődjünk mint a srác is most már tudja hol kell lőni az IS-t.

    Az meg elég érdekes gondolat hogy nem számít semmit az hogyha mentél azzal a tankkal pár ezer kört vagy sem mert hogy gondolod látásból ránézésre megmondod meg az adatokból pusztán papíron milyen jó vagy rossz dolga van annak a tanknak mindezt elméletből, mert a gyakorlat az ugye nem számít.

    Ez meg egész jó ellentmondás: "nem kell senkinek semmit bizonyítania a mondani valójához csak alátámasztania" akkor most döntsd már el elég beröfögni valamit és mindenkinek bármit elhinni vagy inkább a másik.
    Demokrácia? hol lehet szavazni, hogy a többség döntsön vagy majd te eldöntöd kinek van igaza mert te vagy maga a többség :DDD

    Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^

Aktív témák