Aktív témák

  • GrooveHero

    addikt

    válasz Fel #4853 üzenetére

    Hali!
    Üdv közöttünk.
    A legénységet minden esetben át kell képezni., mert ha simán átülteted, akkor nem fog fejlődni. De ugyanúgy 20k az átképzés, vagy azt is csinálhatod, ami szintén 20 rongy, hogy megveszed a 75%-os legénységet. De ha nagyon nincs pénzed az összes emberre ugye 4 vagy 5 ember szer 20k ami ugye 100k.
    Vagy van egy olyan megoldás is, hogy megveszed az 50%-os legénységet, és a lövészt és a töltőt(ket) felhúzod 75%-ra, darabját ugye 20k-ért. De nem muszály egyszerre, ahogy pénzed engedi.
    Amúgy igen, ez valóban ilyen, hogy berak nagyok közé is, sajnos nem tudsz mit csinálni, nekem a napi 100-150 csatából kb 2 vagy 3 olyan hogy én vagyok a legjobb.
    vhw kolléga soakt tudna mondani a 35 és 38t-ről, ő sokat ment vele.
    De a legjobb szava erre:
    Túl kell élni, és amint lehet haladni tovább, hogy idővel neked is legyen vmi olyasmi tankod, amikor már az olyan picikre, mint most te rá sem akarsz lőni, mert lőszer és pénzpocsékolásnak fogod tartani :DD :DD :C :C
    Hajrá! :C

    Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

Aktív témák