Hirdetés

Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz fsb1000 #27866 üzenetére

    Az sokkal viccesebb amikor olyanok magyaráznak, akik már az első 2 percben átváltottak "mozi" üzemmódba. De vígan közlik, hogy noob camper, mert nem mentem vele meghalni az elején, vagy, hogy 0 fragem van és nem csinálok semmit (de ~50-60k kredit jött össze a kör végére meg pár acsi, csak ugye nem lőttem ki senkit) Ezért nem is foglalkozom már a chattel szinte soha. (Az értelmes honfitársakról ne is beszéljünk, akik a "van itt hun?!?!?!" köszönéssel kezdni a mapot)

    Hétvégi gyöngyszem:

    Pályanevekkel hadilábon állok, de van a map, ahol van egy világítótorony, középen a hegy, jobbra fent meg egy város. A jobb oldalon a hegy takarásában beszorultunk csiki-csukizni egy E100+T32vel. Az ellentől volt kb 4-5 7-8-9as tank, akikkel nem is volt semmi gond, viszont a város szélén bejött egy IS7. Mi valamiért nem láttuk őt, mert lövéskor nem villant fel, csak amikor már visszaért a ház mögé, de a bázisunkon lövöldöző arty lazán lőhette volna. Megkértem, hogy mi lenne, ha nem a kicsiket lövöldözné, hanem kilőné az IS-7et, ha már úgyis rálát. Erre Ő: haha... és lőtte tovább a kicsiket. Persze elbuktuk, mert az IS7 miután kinyírt minket bement a bázisra és ledarálta a tömeget.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Aktív témák