Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz Simi37 #25666 üzenetére

    Ja emlékszem, meg a 4-5 kill és hogy gyújts ki egy tankot. Kösz a választ. Fú, ahogy elnézem, az aláírásod alapján nem nagyon leszünk barátok. :D

    (#25667) diegho: Aki T49-cel játszik, az menjen a fenébe, egyébként meg nem olyan könnyű akármit is eltalálni azzal a szarral. A 13 90 szintén majdnem ugyan olyan lassan céloz, mire rám szűkülne, 2x visszahúzom.

    Amúgy nem olyan rossz a helyzet, mint gondolnád, HE-vel szemből kicsi az esély, hogy beüsd az AMX 30-at. Az UFP autobounce, a front többi része meg 80 mm körül van. A tornyán ott van a baromi nagy lövegpajzs a többire meg túl rizikós, hogy rálőj, nehezen fogod eltalálni. Az oldalára és a hátára természetesen mehet a HE. Igazából a Leo-nál is hasonló a helyzet, frontból arra sem lőnék HE-vel. Azt viszont bevallom, hogy azért nem játszok vele randomban, mert féltem a páncél hiánya miatt. Viszont SH-ban jókat lehet vele menni. És az AMX már talán nem lesz ilyen a jobb döntöttségű és vastagságú páncélja miatt, viszont a Leo-t tényleg mindenhol átlövi majdnem minden light.

    Azt korántsem mondom, hogy a legjobb medek között van ez a kettő (AMX 30B & Leo 1), de azért a használhatatlanságtól is messze állnak. Azt a 121-es részt pedig lennél szíves felvázolni a ZWACK-os FC-knek? :)
    - - - - - - - - - - -
    - Akárki is tervezte ezt a gépet, isten áldja, hogy 42 mm-nél vastagabbra rajzolta a tornyot.
    - A tapintatos arty (chat): Part 1 | Part 2

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák