Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz Iron Funeral #48615 üzenetére
Igen. Az a 2. lövege. Az alap az L/56...
Tartalékolni kell rá 14k free xp-t, mert az alap felfüggesztéssel semmi nem megy fel rá (még egy venti sem!).jano_77: Engem ez annyira nem lepett meg. Kb. erre is számítottam, hogy az M48A1-gyel lesz egy szinten, így nem is igazán érdekelt a Leo1 (M48-am már van). Az Indien Panzeren remélem nem sok mindent fognak butítani a véglegesre, és akkor az nekem tökéletesen elég lesz arról az ágról.
---------------------------------------------------------------------
Azt ígérték korábban, hogy változtatnak a német light ág költségein és így is lett. Most, hogy már több tank van, és be is lehet csatlakozni róla egy másik ágba, szépen lecsökkent a VK28.01 fejlesztési költsége:
Most még több mint 50k xp kell a VK 16.02 Leopard-dal, 8.5-ben már elég lesz 28.500 xp is. Erre érdemes odafigyelni, annak aki most fejlesztgeti a kis Leót.
Gondoltam kipróbálom a T-80-at...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest