Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz forras2 #44441 üzenetére
Ahogy már leírták sok ezer kör után annyi a minimum elvárható.
Ami már elfogadható az a 200, felette meg jönnek a zunikumok.
Szvsz.
A vbaddict-on van átlagsebzés, igaz csak azokból számol akik regisztráltak és töltögetik szorgalmasan az adataikat.
Vagy most játékon belül a stat pakk is mutat átlagot meg top-ot csak nem tudom az honnan szedi az adatokat."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
forras2
őstag
válasz Antonius1978 #44450 üzenetére
Ha végig csinálja az oktató részt, akkor kap 1 ingyé tankot.
Meg szoktak itt "árulni" invite kódot.
Azért cserébe mondjuk nem tudom mi jár. -
Moleman
addikt
válasz Antonius1978 #44457 üzenetére
Az új oktatással már nem jár tank, tudtommal.
Nekem van néhány 1000 goldos invite kódom, szerintem meg tudunk egyezni. Papír alapú, kaparós, Pesten személyesen is oda tudom adni.
-
Bingisz
addikt
válasz Antonius1978 #44457 üzenetére
Nem kap az alapoktatás után tankot. Pénzt kap meg xp.-t.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
-
nyunyu
félisten
válasz SoulReaver #44465 üzenetére
Nem az arab-izraeli haborukra utal a Sinai oroszlan?
Araboknak, egyiptomiaknak foleg szovjet tankjaik voltak, de csunyan el lettek tangalva.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
vJokka
aktív tag
Két "szopóág" közé: Bounced Off!
Nem egy mai darab, de nem láttam linkelve, a 2. része is jó.
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
AlexWolf
senior tag
Újabb remek haditechnikáról szóló cikk a lemil blogon. Vannak benne páncélosok is.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
zsloti
senior tag
Erre valaki?
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
AlexWolf
senior tag
válasz zsloti #44383 üzenetére
1. Lehet olyan kilógó részedet lövi, amiről te azt hiszed már nem látja.
2. HE-nél lejön a páncél sebzésfelfogása, ezért lehet az, hogy keveset sebzel. a 320-360-at akkor sebzed, ha áthatol a páncélon a lövés, de mivel a HE-nél jóval kisebb az átütés mint a AP-nél, így nagyon ritkán fog csak áthatolni. Másrészről a HE-nek van, hogy a fakkba hívják...területre ható hatása is (de csúf). Így ha mondjuk 1 méterrel a tank mellé csapódik a lövésed, még akkor is sebezhetsz egy kicsit.
amúgy olvasd el a wot wikit, meg ilyeneket, mert le vannak írva ezek (pl mi a különbség az AP és HE között)AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
kotysoft
csendes tag
Sziasztok. Bocsi az OFFért.
Cégemmel csináltunk egy pólót és hozzá egy WoT-os nyereményjátékot. -
Antonius1978
addikt
válasz Moleman #44459 üzenetére
Ertem.
En ingyenesre gondoltam.
Nem mintha nem tudna az illeto toled megvenni, mert sztem ki tudna fizetni, de most innen Szekelyudvarhelyrol kisse sok idobe telne amig eljutna Budapestre (esetleg repulovel csak 40 perc, sajat tapasztalat), de ez ugy mar nem erne meg neki -
BaLee
addikt
Valaki aki használ GwPanthert help.
A nagyobb ágyújához 3 fajta lövedék van, 1 HEAT és 2 fajta HE. A 2 fajta HE adatok alapján ugyanolyan tulajdonságokkal bír csak egyik 1120 ezüst, másik 5200 ezüst (13 arany).
Mi a különbség? -
Timyyy
őstag
válasz Remus389 #44005 üzenetére
"nekem is volt gold ammom, tudom hogy sokat segít, ritkábban pattan, többet sebez"
Akkor ezt cefet mód benézted, mert ugyanannyi random %-ban pattan mint a sima, és egy kurva hp-val sem sebez többet.
"de a legtöbb embernek tuti masszív veszteség a Tier10"
Hát nem. Abszolút nem vagyok egy überprofi játékos, és még csak sok tapasztalatom sincs tier10-ben, de még ennek ellenére is ki tudom hozni a nap végére nullásra ha csak 10-el megyek.
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz SoulReaver #44486 üzenetére
És akkor mi van ha nagyobb? A gold lövedékek száma is ugyanolyan %-ú random faktorban képesek pattanni, mint a sima AP. Mit nehéz ezen felfogni?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
kotysoft
csendes tag
válasz Timyyy #44484 üzenetére
Gold ammo tankok esetében általában nagyobb penetrációt (átütést) ad.
Tüzérség (SPG) esetében általában pedig vagy nagyobb splash-t, vagy AP ammo-t, ami egyébként nincs hozzá.A penetrációról évekig lehetne vitatkozni egyébként, DE alap szabály:
A lőszernél / lövegnél fel van tüntetve egy érték, ami milliméterben értendő.A játék minden lövéskor véletlenszerűen -25% és +25% között "módosítja" ezt az átlag értéket.
Tehát ha egy löveged átütése X típusú ammoval például 100mm, akkor legroszabb esetben ez 75mm lesz legjobb esetben 125mm.
A tankod páncélvastagsága az adatlapon is milliméterben van meghatározva.
Ha az ellenség oldalpáncélja például 100mm, és épp olyan mázlid van, hogy 101mm-es átütést kapsz véletlenbe, akkor átütöd, DE!CSAKIS ABBAN AZ ESETBEN, hogyha pontosan merőlegesen találtad el!
Ugyanis ha az ellenséges páncélzatot nem merőlegesen találod el, akkor a lövedéknek már nem 100mm-t kell megtennie, hanem többet... Gondolom mindenki tanult szögfüggvényeket, ki lehet számolnia hivatalos oldalon %-okban is ki van számolva az egyszerűség kedvéért.
http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Penetration_Mechanics
-
diegho
nagyúr
El is felejtettem említeni, hogy végeztem a Panther2-vel:
csaták 112
win 75%
kill 186
átlag dmg 2216
átlag xp 1175Egész jó kis gép. A csaták száma ezért ilyen kevés, mert szinte csak duplázgattam, plusz volt ugye 5x és 3x event kétszer is ebben a grind-ben, no meg a löveg és a motor is megvolt már a tigrisről. A véleményem továbbra is áll, ez a legjobb tier8 medium tank a játékban, csak nem éppen medium-ként kell játszani, mert ez bizony nem igazi medium. Az ágyú itt is, akárcsak a tigrisen tökéletes.
-
Imilenni
addikt
válasz Moleman #44338 üzenetére
Az ilyen mecsek miatt nem veszem komolyan ezt a "játékot".
virkir Igazad van. Viszont ezt képtelen vagyok komolyan venni..a játékot :/
Gyuri27 Csak a Ferdinand-al játszom..Az AMX1390-el még top gun is voltam..mégis vesztettünk
Általában T6-ban játszom..[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
sebijani1982
senior tag
válasz Csabi04 #44291 üzenetére
Szerintem a hosszabbik 7.5-el. Nekem is az van fent és jobb, mint a 8.8-as. Kisebbet sebez ugyan, de nagyobb az átütése!
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest