Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
sith7
nagyúr
válasz GaburroSan #41181 üzenetére
Beast !
-
Sunsetjoy
tag
Milyen kicsi a WoT-világ. Minap egy pályán su-152-vel távolról megettem 3 lövéssel egy T-150-et. Írja a publicba, hogy ki és honnan, hogyan? Ugye magyar volt a srác, ezt észrevettem a nevéből...amikor rájöttem, hogy ismerem. Egyedi neve volt, és eszembe jutott.
Rákérdeztem, hogy nem te segítettél az sr2 fordításban? Erre meg úgy meglepődött (ugyanis igen, és az ilyen összefutás érdekes véletlen), hogy ha nem lett volna hulla, befordul az árokba a tankkalA Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
Tenken
őstag
Enhanced torsoin a végsebességhez is ad? Tudom, hogy csak load limitet ír, de a lánc modulok is csak azt közlik, mégis befolyásolja a topspeedet.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
-
Cseri0058
őstag
válasz Simulacrum #41168 üzenetére
Én nekem nagyon lassan meglesz az E-75 (~40k xp,1milla credit).
Tudnál mutatni egy átlagos körröl képet ,hogy mennyi a végösszeg az e-75-el? Mert én a király tigrissel nem nagyon tudok kreditet gyűjteni... Persze prém nélkül nyomom...[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
válasz Cseri0058 #41207 üzenetére
Sajna prém nélkül t8-ban igen nehéz kreditet farmolni. mondhatni teljes képtelenség. néha néha egyes esetekben, amikor az istenek is úgy akarják, akkor összejöhet, de amúgy nem.
T9-nél meg T10-nél meg prémiummal is akadhat vesztes kör igen szép számmal.AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Fel
addikt
válasz slayer006 #41209 üzenetére
És ezt honnan veszed? A fajlagos teljesítmény szabja meg, hogy az adott tank eléri-e a végsebességét vagy sem. A lánctalp a maximális végsebességhez nem tesz semmit.
Az egyik leglátványosabb példa erre a francia B1. Érdemes kipróbálni hogy mozog alap felfüggesztés + alap motor(1); alap felfüggesztés + legjobb motor(2); fejlesztett felfüggesztés + alap motor (3) kombinációkban. Az 1-es és 3-as kombinációkban sohasem éri el a végsebességét sík talajon, míg a 2-es verzióban már igen.
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
AlexWolf
senior tag
válasz slayer006 #41215 üzenetére
olvasd már el légyszia wikit. A lánc összesen a traverse speedet (vagyis fordulási sebességet) és load limitet (vagyis hogy mennyi súlyt bír el) határozza meg.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Annyira nm vagyok nagy szekértő azért is kérdeznék ,amúgy csak olvasgatni szoktam az oldalt.
Ma találkoztam egy elég gyors tankkal ami valamilyen "cat" volt
Milyen típus lehetett pontosan és melyik nemzeté?
De lehet nem is az colt és az csak a játékos neve volt
Köszi!LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
jano_77
nagyúr
válasz L-e-f-i-e #41218 üzenetére
Nekem meg van a VK DB, Panther illetve ha jól emlékszem akkor kifejleszthető állapotban van a T20, amit ha így van meg is fogok venni szerintem. Többi tank sajnos nagyon távol van. Viszont a garázs hely és az összes kellék nagyon jól fog jönni. Van pár tank, amit meg akarok venni és majd fel kell szerelnem ezzel-azzal.
(#41223) Orlin: esetleg M18 Hellcat!?
whv: annyira jó a prémes Panther!? Nekem az alap meg van és nagyon bejön.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Atlantis
veterán
válasz Gyuri27 #41214 üzenetére
Na, ez végre egy jó akció: ideje visszavenni a VKDB-t, bár rohadtul nincs kreditem és féláron is 700k....
Orlin: M18 Hellcat volt az, T6-os amerikai TD.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Orlin
addikt
Köszi!
Meg is van a listán.
Ha őt szeretném akkor ki kell fejleszteni a Jacksont és onnan vissza lehet lépni a Wolverine irányában és úgy tudom elérni a HellCat-et?
Vagy hogyan van pontosan?
Jelenleg van Sherman ,T20 és Pershing-em...Köszi!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Djuree
félisten
jacksont hiába fejlesztenéd ki, vissza nem tudsz lépni.
vagy elkezdesz fejleszteni és a wolviról átlépsz, vagy egyből azt az ágat kezded el amin a pokolcicus van....[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
AlexWolf
senior tag
válasz diegho #41222 üzenetére
ad sebességet is a torsion bar (bár én sehol nem említettem, igaz soha nem is használtam)?
Igazából úgy hiszem nem téved nagyon a wiki, csak nem pontos. Inkább úgy fogalmaznék, hogy az alap lánccal (felfüggesztéssel) is el lehet érni a max sebességet, egyenes kikövezett úton, emelkedő nélkül. Az igaz lehet, hogy könnyebben elérhető a max sebesség fejlesztett felfüggesztéssel, illetve egyéb terepviszonyok mellett viszont a fejlesztett felfüggesztés kell, hogy elérd a max sebességet.
Amúgy, ha a wiki pontatlan, akkor van olyan oldal, ahol ezek a dolgok jól le vannak írva (nem fórumokra gondolok, hanem egy jól összeszedett lapra)?
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
diegho
nagyúr
Óvakodjatok a legjobb magyar játékostól Quazi92-től... Szakesz-el voltunk platoon-ban és a srác elkezdett noobozni, hogy miattam veszítjük a csatát és a szakasztársa még meg is ölt. Mellesleg simán nyertünk... de az ilyen profik nem tudják elviselni, ha valaki sokkal jobb náluk. Csata közben még mondta is, hogy na majd megnézem a statodat én meg csak sok sikert kívántam neki hozzá
-
munnergep
senior tag
E-75-öt én is kinyitottam, de mivel még stock, csata közelébe se megyek vele
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Orlin
addikt
Köszi!
De lehetséges,hogy nem ez a tank volt?
Mert amennyire meg tudtam nézni annak 1000 felett volt, az életereje a Hell-nek meg csak 550.
De valószintű nem láttam jól[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
myckey
veterán
válasz diegho #41231 üzenetére
én nem cak a legjobb magyartól óvakodom,hanem minden "jó" tól
ma is volt egy remek játékos,akinek sikerült a tr7 comettel 248 dimidzset kiosztani,tr7 ütközetben.....és ő szapult engem csata közben,hogy nem megyek előre hevi tankkal meghalni és ezért milyen kis hülye gyerek vagyok
aztán persze a csata végén jóval többet sebeztem mint ő.(ami nem volt nehéz ...meg persze a statja is egetverően jó voltegyébként mentem teszten a Tiger h val,és nagyon bejön a gép
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nyunyu
félisten
Hellcatot vagy a forgotornyu vonalon levo T49-bol, vagy a fixtornyu vonalon levo Wolverinebol tudod kifejleszteni.
Jacksont csak az utobbibol, vagy a Sherman E8-bol.Visszalepni nem tudsz, igy hiaba van kifejlesztve a Jackson az E8-bol, Hellcathoz vegig kell jarni a T18-T82-T40-Wolverine vagy a T18-T82-M8A1-T49 lepcsoket.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
diegho
nagyúr
Panther2 replay-ek is gyűlnek szépen. Érdekel valakit esetleg ilyen videó?
-
diegho
nagyúr
Ha megveszed lehet megveszem én is, bár inkább 8-ast vegyél tier limitest, ez felmegy 9-be is nem? Ott nem sok vizet zavar már.
Sima panther-ről nem gyűjtöttem össze őket. Az a baj, hogy szorít az idő, lassan jön a 8.4, addig kell megcsinálni a mostaniakat, ezért kellene egy fontossági sorrend.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Mondom az elképzelést. Hétvégén mondjuk 3-4 talán megoldható, ezek közül kell válogatni: T-54, 13 90, 50 100, Tiger, Panther2, Panther, Chaffe.
Az én prioritásom valahogy így nézne ki: T-54, 13 90, 50 100, Tiger...
-
myckey
veterán
válasz diegho #41244 üzenetére
a T54-13-90,50-100 tényleg jó lenne
mellé még szerintem sokakat érdekelne a Tiger -h is,mivel eléggé le szokták szólni azt a gépet
illetve én személy szerint a Panther 2 nek is örülnék,mert tervezem a német med ágat is.szóval nálam.
t54,13-90,50-100,panther2,tigernem akarok beleszólni,de szerintem a 8.8 JT is elég jó gép.
ez is limites tank
és a Tiger lövege marha jó[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Antonius1978
addikt
válasz diegho #41241 üzenetére
Igen, engem erdekel, mivel te birtal ra hogy megvegyem, es talan azt is mondtad hogy a legjobb 8as med.
Igaz mar nincs meg, de erdekel.
Tegnap Tigrissel epp arra a palyara kerultem, ahol be volt mutatva a sidescrape az IS3-al.
Emlitetted, hogy kissebb szogben kell mutatni a szoknyat, en kb olyan 25-30 fokban mutattam es megis atlottek a segget, epp egy IS3-as. Ugy latszik akkor meg kissebb szogben szukseges mutatni az oldalat.
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest