Hirdetés

Aktív témák

  • virkir

    veterán

    válasz Nooob #3936 üzenetére

    Utolsó off ebben a témában részemről.
    1. Suttyót keress a családodban biztos örülni fog a mama ha így szólítod meg ebéd előtt.
    2. Kizárt, hogy egy szinten legyek azzal a platoon-nal ezt konkrétan kikérem magamnak :D
    3. Jelenleg nincs "valamit érő" magyar klán ha a CW-n való részvételt tekintjük nem is nagyon volt meg nem is lesz mert nem az ér valamit ha 1-2 területtel elvannak pár napig aztán mennek a feledésbe.
    4. A toborzó szöveg meg egy nagyképű hülyeség főként, hogy már régen nem azok aminek indultak, ahogy kacsa meg kistoth elképzelte.
    5. Háborította a rossebet. Ez lenne a minimum elvárás egy klántól aki valamit is szeretne csak be is kéne tartani vagy hagyni a fenébe az egészet és nem, nem akartam bekerülni főként az alapítók miatt, pedig valószínűleg lett volna rá lehetőségem de mint már leírtam nem megyek klánba soha többet.
    6. Már azt is kifejtettem párszor, hogy csak effi alapján megítélni egy játékost főként klánfelvételnél a legnagyobb parasztvakítás és marhaság.
    7. Amúgy csak ezért a hozzászólásért igazán kár volt ide regisztrálni de látom jó hüjjeszokás szerint ha valami negatívum felmerül egy klánról akkor a tagok leküzdhetetlen kényszert éreznek a mosdatásra ahelyett, hogy elismernék ha esetleg tévednek, vagy nem úgy vannak a dolgok ahogy ők elképzelték.
    +1 Vigyázzatok a pofámmal mert volt már akikkel összeakaszkodtam és és nem győztek csak békét kötöttünk :D

    "Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Aktív témák