Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz Dobi 562 #36398 üzenetére
Tier 6 alatt minden tank megvan (vagy ki van fejlesztve teljesen elitre)
Ha olyan kedvem van, megveszek valamit és egy hétig tolom vele, aztán eladom.
A T-15 és a kínai Stuartot még nem próbáltam. Többit mind játszom Jelenleg a Kínaiakkal szívok. Nem megy velük sem és néhány kicsi (medium ág) angollal sem.
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
KaLeun
senior tag
-
Patrick76496
őstag
válasz atti_2010 #36397 üzenetére
Azért a szakasz sem garantálja a győzelmet. Viszont szvsz jobb, mint a század, mivel ott hiába nyerünk állandóan, soha nem jut elég sebzés.
(#36402) KaLeun: Én a Type-pal voltam, viszont kipróbáltuk gyakorlóban, hogy a Type belövi szemből a 8-as és a 9-as Heavy hasát is. Egy másik 110-essel rendelkező klántársam azt, szokta csinálni, hogy feltolja a tank fenekét magasabbra, így más szögben van a hasa és úgy nehéz belőni. Mindkét gép egész fürge, hiába a gyenge fajlagos teljesítmény.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
törölt tag
Az azért durva, hogy a kisebb 85-ös a Tigrisen, 5 lövésből 5 talál, 0 dmg ... Ennyit számít az a 20 körüli + pen ??? (Nem tudom most fejből, de kb annyi az)
-
-
Fel
addikt
-
Lacuss20
senior tag
A Jagd PZ IV-hez milyen másodlagos képességeket érdemes taníttatnia legénységgel?
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Jolet
őstag
nekem a tegnap nagyon bejött
igaz 11-12 órát nyomtam napközben
különösen a VK3001P megy jól - 57%-on áll és sikerült vele feljebb vinnem magam 47%-ra
fejlesztettem is és cseréltem tankot is
összességében nagyon jó nap volta KV-3-at még tanulom, de alakul, még két fejlesztés és fullos lesz az is
most itt tartok:
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
nagyúr
-
Atlantis
veterán
Nem akarunk mi bántani, de a 33% már célzással jön ki? Az azért tényleg durva. Milyen neted/géped van, lag nem zavaró? Annak semmi köze az arany lőszerhez, hogy eltalálsz-e valamit vagy sem.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
diegho
nagyúr
válasz Napfénysüti #36414 üzenetére
Ne fényezzük 60% alatti találati arány brutálisan szar, itt 33% van, ami kb fele, nincs jó szó rá, annyira gyenge.
Jolet: Nem kell gold ammo ahhoz, hogy sebezz 1500-at átlagban egy 7-es tankkal, vagy 1000-et egy hatossal, nem tudom hogyan sikerült ilyen rossz eredményeket elérni, de átlépted az 5000 csatát (vagyis elég tapasztalt vagy), én elgondolkoznék egy másik játék keresésen, mert nem hiszem el, hogy ezt élvezed.
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
válasz Napfénysüti #36414 üzenetére
i3 - 2120
8G ram
ssd
asus EAH6670 vga
win7
6,9-es élményindexWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
nagyúr
válasz diegho #36418 üzenetére
Próbáltam diplomatikus lenni.
Meg a gépet is azért kérdeztem. Előző gépemen játszva nekem is valamivel rosszabb volt a statom a minimum grafika mellett is akadós játék miatt. Mondjuk ennyivel azért nem voltam gyengébb de számított.Jolet: köszi. Azt hittem neked is valami régi géped van ami valamennyire gátol a normális játékban. De ez egy erőmű az én előző laptopomhoz képest.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
BaLee
addikt
Mentem egy érdekes kört hétvégén T34-el, Wotinfo oldalra írtam egy ismertetőt a T34 prémium tankról (igazából ehhez csináltam) akit érdekel csekkolja le:
Hozzáteszem, a videóban semmi extra vagy különleges teljesítmény nincs inkább azoknak szól akik kíváncsiak arra, hogy mozog és mit tud egy T34.
-
Plasticbomb
addikt
A replay fájlt megosztod velünk is? (jobban szeretem úgy meglesni...)
Am érdekes a T34. Az előbb, egy ellenséges T34 seggébe AP löszerrel beledurrantottam ~700 damage-t... Lestem is. Majd meg kell néznem párszor, hoyg ez hogy sikerült...
Sajnos ennek elenére a cspat képes volt elveszteni.. 3200 damage nem volt elég ahhoz, hogy ezek győzzenek, egyedül lerendeztem 2 T34et, egy KV-5nek javát elszedtem, egy Black Prince is kapott rendesen, bár az szerencsés volt, mert nem láttam a bokortól, hogy pontosan mennyit húzódott már hátra, és kétszer is volt egy üres lövésem így..
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Jolet
őstag
válasz Napfénysüti #36420 üzenetére
nem zavar a kritika
egyrészt nem függ az életem a játéktól ide szórakozni járok
másrészt meg már leírtam máskor is hogy sokat játszik a fiam a profilomon, ha nagy tankokra vágyik
továbbá 20 éves sem vagyok már mondhatni nulla játéktapasztalattal, nem ezen nőttem fel
én élvezem és a számok meg a valóság sokszor nem tükrözik egymástWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
törölt tag
Ha átüt a lövedék és nem sebez, akkor tök mindegy, hogy mennyi volt a pen.
Vagy ezek nem ütöttek át? Akkor nem értem mi a kérdés.Nem igazán kérdés volt, inkább megjegyzés ... fogalmam sincs, így utólag, hogy mennyi ütött át, és mennyi nem, de szánalmasak az eredményeim. Bízok még a nagyobb 88-asban ...
Fel
88-as, igen, közben már megvan
Hát, a 105-öst a prémiummal egyelőre hanyagolnám, lévén kb 20-30ezer körül van credóm, vagy farmolgatok egyet előtte T-150, KV-1 párossal, felváltva.
(Azt azért sajnálom, így utólag, hogy kiszedtem a 3601 legénységét, 100%-ra átképezve 1000 goldért, csak azért, mert a 2. skill fejlődik 45%-n van most. A 3601-el élvezetes köröket mentem, vissza már nem képzem, majd kapnak egy 100%-ost a következő beruházáskor. El nem adom, az tuti.)Igen, benéztem, az a +20 az átlagsebzés, a penje jóval nagyobb (a nagyobb 88-asnak)
A 75-össel mentem, még stock-ként, nem volt rossz, már ami a találati arányomat illeti, de sebzést a csata végére 2-300-at szedtem össze, mintha csak Tier2-3 körül játszadoznék.Summary: Egyelőre csalódás a Tiger, de bízom a nagyobb 88-as ágyuban. Motorból is a 750 LE-s Maybach van fenn, nem tudom, mennyit számít majd a 870-es, azért gondolom, hogy nem túl sokat, mert kis torony + kis lánctalp van még, tehát a LE növekedést el is viszi majd a súlytöbblet.
Kérdés, a nagyobb 88-ashoz kell-e a nagyobb torony, amihez a nagyobb lánctalp?
Másfelől, ha nem, akkor megéri e csakazértis a nagyobb torony a +20m látótáv miatt? (traverse u.a.)diegho
Aztarohadt, nem is néztem, artyval is kevés a 33%, tankkal meg egyszerűen felfoghatatlan.Nem a srác mondta minap, hogy a 6 éves kisfia is be beül időnként? Akkor érthető ..
Na, közben nyilvánvaló vált.
Jolet
43 éves vagyok, és azért nem annyira szar, amit tolok. Erős átlagos, figyelembe véve a mostani felhozatalt. 50%WR és 930 efi, ez utóbbi lassacskán, de nő ...Azért a mi korosztályunk az első, akire el lehet mondani, hogy játékokon nőtt fel. 10-20 évesen a C64, utána PC, 386-tól már egész elfogadható stuffok voltak, Civilization, X-Wing, Doom széria ... sorolhatnám
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz Plasticbomb #36423 üzenetére
Persze, feldobom otthonról majd este.
-
Jolet
őstag
van neki, de ő érthető okokból még t2 környékén jár
és engem nem zavar ha ront az arányomon, ha ő jól szórakozik
mindenki megtanulta valahogy
azt hiszem nem ő az egyetlen, aki bénázik a csatákbanWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Jolet
őstag
válasz #48613632 #36427 üzenetére
én 46 vagyok
és az egyetlen játék amit az elmúlt 10-20 évben játszottam az a C&C Zero Hour volt, ami nem igazán erre hajaz
azt már meguntam, csak a barátok miatt nyomtukWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
törölt tag
Nálam az RA2 jött be a Yuri kiegészítővel, hálóba kemény volt 2 gépi very hard ellenféllel.
Azért ezen kívül van még élő accom a Silkroad-ra (sajna pár hét után uncsi lesz) Diablo III-ra (a II.-t anno rendesen zúztam, ez már nem dob fel annyira)
SC2 (Ebben hótt béna vok, sima bronze league, coopban silver, néha gold, de ez sem volt előttem egy éve kb. majd a zerg kieg után ismét, bár tavaly karira igérte a Blizz, még azért kell oda 1-2 év)
Meg megvettem a Bulletstormot, de még nem koopoztam, csak a küldiket tolomTudod, Homu Ludens az új állatfaj.
szerk: Na, lépnem kell, majd du. leszek csak. Szép napot mindenkibe.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz #48613632 #36427 üzenetére
Kérdés, a nagyobb 88-ashoz kell-e a nagyobb torony, amihez a nagyobb lánctalp?
Másfelől, ha nem, akkor megéri e csakazértis a nagyobb torony a +20m látótáv miatt? (traverse u.a.)88 L/71-hez kell a Porsche torony.
En voltam olyan hulye, hogy reflexbol eltoltam a freeXPmet a lanctalpra amikor vettem a Tigrist.
Aztan szamolgattam csak, hogy az alap lanctalpa is elbirta volna a nagyobb tornyot+felszereleseket.Nagy motorral egyebkent pont olyan gyors, mint a fullos T29, viszont joval gyorsabban fordul egy helyben.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Plasticbomb
addikt
válasz #48613632 #36433 üzenetére
RA2 Yuri's Revege-el úgy az igazi, ha az öcséddel egymás ellen vagytok, és rajtatok kívül van még 6 bruál enemy... és gyepáljátok egymást, ahol csak lehet.))
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Jolet
őstag
ez most a legutóbbi, hozzá teszem ,hogy a csata 2 felét már nem tudtam követni, mert megzavartak
szóval nem tudom hogy számol, de általában ilyeneket megyek
8 lövésből 7 talált ebben is[ Szerkesztve ]
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
nagysandor88
tag
Én meg azt tanácsolom, hogy aki a kettő-hat éves gyerekét szeretné a gép elé ültetni, az keressen neki való játékot. Kicsiknek ott a Teletubi meg a Thomas a kis gőzös, meg a mittudomén milyen készségfejlesztő cucc, nagyobbak meg játszanak akár online autós játékot, vagy bármit. Elég így is a retard a játékban, nem kell még kisgyerek is, aki jó esetben tudja, hogy kell fogni az egeret, és scout tankot játszik top tier heavyben. Ezzel én nem akarok senkit megbántani, de ....
Mindegy hagyjuk. Szerintem vannak itt sokan, akik egyetértenek velem.Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
diegho
nagyúr
válasz nagysandor88 #36438 üzenetére
Ebben oltári nagy igazság van. A kisgyereknek ott vannak a single player játékok, nem kell 14 másik ember szórakozását elcseszni azzal, hogy a 6 éves gyerek legelészik a pályán.
-
Djuree
félisten
válasz nagysandor88 #36438 üzenetére
hát ha kisgyerekem lenne én biztos nem engedném hogy ilyenekkel játszon mint a wot..és nem feltétlen azért mert a mások játékát elcseszi...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nagyúr
-
Dobi 562
addikt
Ez a két eredmény talán már befér az ON topikba is. Két egymást követő csata IS-3-mal, egyedül randomban. Amit esetleg lehet belőle tanulni, az a "sidescraper" manőver alkalmazása. Az első csatában szokás szerint előrerohantam és majdnem meghaltam, rommá lőttek. Aztán a sidescraper megmentett. Második csatában sokáig egyedül tartottam a bal oldalt egy Tigris, KV-3, AMX M4 45 és AC MLE ellenében, szintén sidescaperrel.
Második csata végén dolgozott az adrenalin is rendesen, 3 vs 1 volt a felállás, Type-59, KV-4 és Hellcat ellen. Ráadásul a Hellcat rommá lőtt. A Random most mellettem állt.
Visszajátszások a képekre kattintva letölthetőek.
-
nagysandor88
tag
válasz Djuree #36441 üzenetére
Na ez meg a másik.
Van két húgom 10-14 évesek. Sims-eznek, régen valami állatfigurás cuccot tettem fel nekik, amikor még kisebbek voltak, meg kifestős játék, memória, stb... Ha meg vezetni akarnak(márpedig a kicsi imádja az autós cuccokat), akkor van fent nekik egy nfs fullos mentéssel, meg van egy régi VW-s autós játék, azzal tolják. Bár a gép is korlátolt Dual 2,2GHz gma 900 meg 1,5 Gb ram (noti).(#36443) Napfénysüti:
Ez így van, mindennél jobb játék. De most én ezt arra írtam, ha már mindenképp gép elé tennéd a gyereket.[ Szerkesztve ]
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
nagyúr
válasz nagysandor88 #36445 üzenetére
Pedig még a nagyobbakat is le tudja kötni: LEGO
On: T28 Proto legénységének lassan kell 2. skill. Az első javítás volt, miket éremes adni nekik?
Més que un club!
-
04ahgy
nagyúr
válasz Dobi 562 #36444 üzenetére
A sidescraper manőver (most nem tudom megnézni a demót) ugye az, amikor úgy mész előre-hátra (engedve a saját lövésed), hogy közben az ellenfél tank csak igen alacsony szögben tud eltalálni a merőlegeshez képest, ezáltal maximalizálva a lepattanás esélyét? Jól tudom?
Más: Westfield-en, mikor Támadás típusú a csata, és a védő oldalon vagy, mi a jó taktika? Sokat vitatkoztunk ezen egy jóbarátommal, és nagyon eltérő véleményem vagyunk. Az én véleményem szerint 3 scout a 3 irányba, és 4-es csoportokban 3 irányba figyelő tankok/ágyúk megbújva, a felbukkanó ellenségre koncentrált össztüzet mérve.
Ő a védő oldali támadást szimpatizálja.HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Zeratul
addikt
-
Dobi 562
addikt
3. csata IS-3-mal. 5K sebzés. Replay a képre kattintva.
--------------------------------------------------------------------
IS-3-mal azért jó ezt alkalmazni, mert az oldala réteges páncélzattal rendelkezik (spaced armour) és szereti lepattintani a lövéseket, ha a láncot lövik akkor meg legfeljebb leszedik de ritkán sebződik HP-t.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Napfénysüti #36446 üzenetére
Ízlés kérdése...én mondjuk elsődlegesnek szoktam specifikus skill/perk képességeket adni nekik és nálam csak másodlagos a javítás. Parancsnoknak nagyon jó a 6.érzék minden gépen, TD-knél jó a kuplungégetés a sofőrnek, rádiósnak látótávnövelő képesség, stb.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest