Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
-
-
Lacuss20
senior tag
Stug III legénysége lassan 100% viszont perceken belül megvan a Jagd IV akkor adhatom elfele a stugot, legénység meg megy a Jagdba? Így lesznek másodlagos skilljei a legénységnek vagy akkor azt elveszítik mivel vissza esnek? Egy kis segítséget kérnék, hogy miként lenne a legjobb köszi! ^^
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
törölt tag
válasz Pete55555 #36356 üzenetére
De hogy a fenébe ajánlja fel nektek a 20ezres átképzést 90%-ra? Nekem 80-ra ajánlotta, vagy ingyenesen 60-ra.
100-ra meg aranyért, végülis vettem egy nagy levegőt, és ezt választottam. Tigrisbe VK3601-ből, 5 perccel ezelőtt.forras2
Az első köröm borzalmas volt vele Persze félig még stock, 105-ös ágyút raktam fel rá, meg nagyobb motor, amik ki voltak fejlesztve korábbról.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát, eddig nem sok sikerélményem volt a Tigrenccsel, sőt, néhol kifejezetten idegesítő. Lehet, hogy ugródeszka lesz csak, és amint lehet, megy ócskavasnak.
Persze előbb még kifejlesztem azért ... és meglátjuk. -
forras2
őstag
válasz #48613632 #36362 üzenetére
Nem ezt fogod mondani, amikor fullos lesz Szerintem nagyon király gép, örök helye lesz a garázsomban a KV1s mellett
Anno még kérdeztem, hogy Tigris vagy IS legyen inkább. Többség az IS-re szavazott, és én pont ezért először a tigrist vettem meg. Először nagyon bántam, mert stockként nagyon szar volt. Aztán fullos lett. Közben meg lett az IS, mára már az is fullos, de sztem ezerszer jobb a Tigris mint az IS. Bár ugye az előző frissítésben az IS-t megreszelték nem is kicsit, így én csak ezt a "papír" IS-t ismerem.
Viszont KV1s-nél nagyon érezhető az a reszelés, mert azt minden át lövi még szemből is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Haha ezt már tényleg nem értem:
Pénteken úgy éreztem megy a játék és élveztem is így ez lett a vége:
Victory ratio: 72%
Battles: 25
Efficiency: 1126.97
Average tier: 8
Experience: 19959 798.36Tegnap este is toltam pár kört miután hazaértem de egyrészt azt gondoltam hogy nem vagyok annyira a toppon másrészt nem is élveztem úgy mint pénteken:
Victory ratio: 41.67%
Battles: 12
Efficiency: 2662.13
Average tier: 8.08
Experience: 8598 716.5Hogy a fenébe lehet hogy a rossz napjaimon csinálok sokkal jobb effet? Vagy szimplán a PlanetWoT eff számlálója rossz?
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
echterion
nagyúr
válasz Napfénysüti #36364 üzenetére
Beleviszel egy kicsi foglalást vagy bázisvédést és mindjárt szép lesz az az eff érték, amit számol. Néha járok én is így.
-
Patrick76496
őstag
válasz Pttypang #36302 üzenetére
Még ha le is járt, akkor is nyerni kellett volna, mivel az összes ellenség ki lett lőve. Sokszor azt is bírom, hogy ha valamelyik bázist befoglalják, még 10 másodpercig megy a kör. Ez akkor kellemetlen, ha az ellen is foglal melletünk, és enélkül a 10 másodperc nélkül győzelem lenne döntetlen helyett.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Cseri0058
őstag
Ma meglesz a zsetton a tigris 2 re. Na a tigrisben elég jól állnak a legények. Át szeretném telepíteni őket a 2be de néha a tigrissel is szeretnék menni. Nem lehet pakolgatni a legénységet bukás nélkül ide-oda? Arany nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Cseri0058 #36367 üzenetére
Át lehet tenni csak kreditért, de akkor buksz képzettséget, vagy aranyért bukás nélkül. A kettő együtt nem megy...
Én ilyen esetben azt csinálnám, hogy átraknám őket, a Tigrisbe vennék 75%-os srácokat, ha elit a Tigris, akkor gyorsított képzés be, és fejlődnek ők is. Más megoldás nincs, ha csak néha akarsz menni Tigrissel, akkor ez a legjobb, szerintem.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
nagyúr
válasz echterion #36365 üzenetére
Igaz hogy azokból több lett a gyenge WR-es napon na de hogy állandóan ez történik velem...
Más: T28 Protkóra meglett a középső ágyú. Háát picit többet vártam tőle. Ez sajnos jóval pontatlanabbnak tűnik. Igaz nagyobb az átütése meg a sebzése is de mivel messziről nehéz vele pontosan lőni eddig nem sokkal megy vele jobban. Még szoknom kell.
Ahogy nézem a top löveg is ugyanilyen lesz csak még lassabban céloz. Na ennek nem örülök.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Djuree
félisten
tegnapi mér(l)eg:
Name Total Per battle
Victory ratio: 46.15%
Battles: 39
Efficiency: 2082.59
Average tier: 8.03
Experience: 30140 772.82
Capture points: 255 6.54
Defense points: 17 0.44
Damage: 55089 1413
Kills: 50 1.28
Spotted: 42 1.08Vehicle Games played Victory ratio
VK 4502 (P) Ausf. A 15 53.33%
Lorraine 40 t 10 20%
T29 8 50%
AMX AC Mle. 1948 3 33.33%
Type 59 1 100%
PzKpfw III/IV 1 100%
IS-4 1 100%hogy ez a lóri mekkora egy használhatatlan fos....várom már a batet, még 60k xp-t kell kiszenvednem, utána soha többé ne lássam...
viszont megint rá kellett jönnöm az aladár jó kis gép, több 3000-3500 dmg-es köröm volt vele tegnap.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Dobi 562
addikt
Gondolom most az akció miatt hajtjátok egy páran az M4 Sherman-t a 105-ös ágyújával. Nálatok mennyire pattogós az arany lőszer?
Csak mert az előző 3 csatámban 0 sebzésest lőttem vele kínai Stuart-ba szemből, KV-1-nek hátulról (zsinórban 3-szor), KV-1-nek szemből (2-szer), PZ 38na-nak oldalról 2-szer, szemből 1-szer...
KV-1-ről pattant, a többibe csak simán 0 sebzéses kritikus ment.
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Researched:
T32 researched. Undistributed experience spent: 100000. Free Experience spent: 0.Végre végre végre!!!! Már csak 1 millió kredit kell, mert nincs az a pénz hogy a T29-et eladjam... farmra fel!
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
nagyúr
-
Rambovits
senior tag
A múltkor rakott fel valaki egy addon packot, de az istenért nem találom... Ha az illető megtenné, és kilinkelné megint az nagyon jó lenne Köszi
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Atlantis
veterán
válasz Djuree #36370 üzenetére
Mitől lenne más a Bat? Hasonlóan messze vagyok tőle én is, mondjuk a Lorraine-t most nem is erőltetem, inkább az angol vonalat húzom, de ezek a Churchill-tankok nem nagyon tetszenek.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Mcray
senior tag
Elnézést srácok, de nekem ez a hétvége katasztrófa volt. Kb 4-en kerestetek, hogy menjek veletek, de vagy épp akkora fax volt a számban, hogy idegből léptem ki a játékból vagy épp zsinorban a 4.-et nyertem két haverral és nem akartam otthagyni őket.
Összességében kb 50%-ra jött ki a hétvége vagyis a statom esett. Néhány példa:
-Pershing: 6 bukott csata (volt közte 2800 sebzéses is...) egy nyert csatára...
T29: Kb 6 bukott csata egy nyert csatára...
T32: Kb 5 bukott csata, max kettőt nyert csatára...
És ez így ment szinte minden tankommal......míg a Tigrist elő nem szedtem: Tigrissel 70-90%-át megnyertem a csatáknak. Nem egy csatában 90 000 credit fölött hozott. A bukott csaták is hoztak 60-70 000 creditet. Iszonyat jól ment a Tigrissel, de csak vele...
Aki szív a Tigrissel: NE szembe legyetek az ellenféllel, hanem kicsit átlósan (Nem teljesen 45 fokban csak úgy 20-30 fokban). Így képes bármit lepattintani, ha az ellenfél:
A) Hülye (Hülyéből most állati sok volt hétvégén)
B) Okos, de messziről adott le lövést, és nem pont oda ment, ahová akarta.T25 AT. Véletlen nem volt rajta a nagy motor, mert átraktam a Pershingre és csodálkoztam, hogy iszonyat lomha és csomó lövést azért kaptam be mert nem bírtam fedezékbe húzódni, de még így is tökéletes párost alkottünk egy Arty-val akivel ketten szétszedtünk vagy 6db 8-as tankot
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #36369 üzenetére
A top löveggel szeretni fogod... Lassú, de nagyon pattog.. és a nagy csovel lehet pörkölni rendesen....
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KaLeun
senior tag
Nem tudom, hogy van-e értelme a Tigris beforgatásának amikor a scoutok belövik a teknő élét is... Ez Type 58-cal (kínai T-34-85) nekem is sikerült...
Mondjuk én végig bukóban voltam a Tigrissel (volt, hogy zsinórban 3,5-4k körül sebeztem), de a vesztes csatákban is kaptam ~7-800xp-t és 50-60k kreditet.
Cila
-
Atlantis
veterán
Hétvége az ilyen, nekem is romlott a győzelmi arányom, minden más mutatóm viszont javult, ergo (legtöbbször) nem (csak) én voltam a láma, ez némileg megnyugtat.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Dobi 562
addikt
Hétvégén egyedül játszva lehet növelni az effi-t, meg gyűjtögetni a top gunokat, de romlik a győzelmi arány. Szakasszal meg lehet ilyet is:
KV-1S - M6- ARL 44 szakasz volt, szépen kiegészítettük egymást. Általában a KV-1S sebzett legtöbbet 2K meg volt neki átlagban, félelmetes gép (még így nerf után is) ha jó játékos használja.
Vehicle Games played Victory ratio
ARL 44 16 100% -
Dobi 562
addikt
-
Mcray
senior tag
válasz KaLeun #36381 üzenetére
Lehet Vórgéming így probálta balanszolni, hogy ásólapáttal baxni való rohadt gyümölcsöket adott csak csapat(társak???????)nak a hétvégére, de a Tigrisemmel háromszoros túlerővel szemben is tudtam most játszani, de mint írtam az első sorban, volt hogy még ilyet csatát is buktam:
Ketten leradíroztuk az ellenséges leming vonal 75%-át (Az össze Tiger és IS volt), de a mi 13 tankunk nem bírt kiszedni kettő T43-at és vesztettünk. Ez volt az egyik olyan játék ami után hosszúszá-szuszá pihenőt tartottam...
Dobi
Medve anyám![ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Djuree
félisten
-
-
Patrick76496
őstag
válasz Dobi 562 #36383 üzenetére
Én hiszek abban, hogy nincs szopóág.
110 - Type 59, WZ-111 1-4 - IS-8, és SU-122-44 - T29 platoon.
---------------------------------------
Azt jól gondolom, hogy a heavy-k, a medek és a light-ok más-más javítási idővel rendelkeznek? Pl Black Prince-en mindenkinek 5x%-os a javítás, így rakják fel kb 7 sec alatta a lánctalpat. Ezzel ekivalens a T-54 legénysége, 2 ember-nek van 100-on a repair. Itt 5 sec alatt fent van.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
BaLee
addikt
válasz Dobi 562 #36388 üzenetére
Vannak ilyenek. Egyszer betett olyan tier1-es csatába ahol egy festett, logóval telipakolt Ltraktor osztotta a halált, de egyébként ott a legkönnyebb kiugró eredményt elérni, mert rengetegen elkezdik 50%os legénységgel, egy 100%-ossal, felextrázva durván lehet aratni.
-
válasz Dobi 562 #36388 üzenetére
Könnyű tier 1-ben jónak lenni. Már a sokadik skilles legénységgel nyomja, és valszeg a felszerelésen sem spórolt. Valszeg semmit sem tud csinálni magasabb tierben, ahol már a tudás számít.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
atti_2010
nagyúr
válasz Patrick76496 #36390 üzenetére
Én hiszek abban, hogy nincs szopóág.
52 csata után elhiszem pláne ha szakaszoztál.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Dobi 562
addikt
Miket hajtasz?
Amivel én játszok sokat:
Micromaus - OP tank
T1E6 - csak gold ammo-val
Chi-Ha - ez most kezdi megmutatni az igazi arcát, hogy lassan 100%-os lesz a legénysége
T-15 - vhw-tól vettem az ötletet, a VK2801 3 skilles legényeivel félelmetes jó tank
Kínai stuart - annyira tetszik hogy lehet megtartom őt is
hetzer - csak troll gunnal -
veterán
Stock kv-13 eddig nagy csalódás, tegnap még a napi win se jött össze vele, a toronyra való xp-t nem tudom hogy kaparom majd össze..
Everybody lies.
-
Atlantis
veterán
válasz Pttypang #36399 üzenetére
Szerintem elitként sem túl jó már, pár verzióval ezelőtt lett butítva, sajnos én is már csak ezzel a kiherélt verzióval mentem...szerencsére sok nem kell a T-43-hoz, ami aztán megint csak szívás lesz.
Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs