Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz FoBCRaistlin #35297 üzenetére
Igen rendben van, prem tankban simán fejlődik tovább, mintha a saját KV-jában lenne. (fordítva nem működne, a prem tankra képzett legénységnek kéne az átképzés ha simába tennéd)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Atlantis
veterán
válasz Gyuri27 #35298 üzenetére
Kihangsúlyozta, hogy stock és bizony az alapágyúja nem az igazi. Egyébként egyetértek, tényleg jó tank, a sebességét leszámítva.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
veterán
válasz FoBCRaistlin #35304 üzenetére
Az előtted levő hsz alapján gondolom ha prém tankba ülteted, akkor ez így van, viszont visszafelé már nem ilyen jószívű
Everybody lies.
-
vhw
addikt
-
FoBCRaistlin
őstag
Hmm, az jó lenne, mert most a Churchill a lóvészerzés miatt van, de vissza akarom majd venni a KV-t, és visszarakni a legénységet. A profiljuknál még mindig az írja, hogy KV-1-re vannak képezve, és kéne képzés, de ebben a tankban nem.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Mcray
senior tag
válasz FoBCRaistlin #35304 üzenetére
Igen, sőt bármelyik Orosz nehéz tankod legénységét tudod így fejleszteni.
Ha jól tudom, a Churchill 3-nak emelt XP szorzója van, mert ugyanazért a sebzésért és felderített ellenségért 100-200 XP-vel többet szokott adni, mint bármelyik másik T5-ös.
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Micsurin
nagyúr
Kezdem nem érteni a gamet....
Át mentem haverhoz neki ( pentium 4 es 3ghz ,6 gb ramos ,nvidia geforce 7600GS gépe van...)
kb 2 megás nettel amin szintén 2 gép van az egyik az övé meg a szüleié.....
Nekem a 25 megás nettel és a core 7es meg a 12 gb ramos 635 gt kártyával meg még reggel ota tölti be a login utáni rész -.-
Ötlet?[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Djuree #35312 üzenetére
Reggel már mondták de EGYETLEN mod sincs fent -.-
De a game már ujra lett húzva azota 1szer...
Más ötlet?[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
Ez komóly? Te 2tb nyi adat elvesztésére akarsz itélni tudsz valami egyszerübet mert nem hiszem , hogy ezt be válalom ak maradok a WoW meg a Goa-nál
Vagy csak ez a járható út?
diegho a WoT al kapcsolatos dolgok 100% ig törölve lettek..[ Szerkesztve ]
-
-
Pete55555
addikt
Na szerintem ezt megéri felraknom KV1-S Malinovka Támadás 1181 xp, mesterlövész acsi. LINK
...Szeretem leracsniztatni...
-
-
Micsurin
nagyúr
Vagy a intel core i7 ,6 mag-ja nem tetszik az okoz hatja ezt lehetsége?
-
Antonius1978
addikt
válasz #21346560 #35217 üzenetére
Sajnos nekem nincs, de mar csak a magyar vonatkozas miatt is szeretnek egy ilyet.
Viszont, egyszer egy csataban 2 urge osszeveszett, es az egyik mondta a masiknak, hogy nezd meg a statom ha nem hiszel/jobban tudod mint en.Gondoltam, en is megnezem az urget, es nala volt 1 Tarczay erem.
Epp azert tettem be az ipset a haverok koze, hogy meg tudjam veletek osztani a szemelyet.GRIZZLYRAGE - ez a neve, van TARCZAY eremje. Azt is megneztem, hogy melyik tankkal sikerult ez neki, nos, a VK3601H-val.
-
Micsurin
nagyúr
bocsi elirtam valami asus gtx 680*, Ime a gép http://www.pc-outlet.hu/images/Imperium_Maximus_HD_PC.jpg
a 4 darab 4gb-s rambol egy kisült azért lett 12 mielöt valaki bele kötne....
Mennie kéne rajta....[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz Micsurin #35323 üzenetére
Van 6 magos i7 ?
Amúgy nem hinném, nekem (igaz asztali) i7-el nincs semmi probléma. Ha meg már korábban ment rajta a játék akkor biztosan nem.
Legalább az aláírásodat kijavíthatnád, ha már ennyire nehéz a magyar nyelv....
Szerintem biztos, hogy szoftveres problémába ütköztél.
Szerk.: Na azt nem gondoltam, hogy Vér István személyesen is eljön hozzánk a topikba....
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Micsurin
nagyúr
válasz Bingisz #35326 üzenetére
Az szándékosan olyan amilyen....
De mit tegyek vele?
Mert a játék újra lett húzva a gépet meg nem szívesen húznám újra....
[magyar nyelv meg felel ? ][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Antonius1978 #35324 üzenetére
F@sz@
-
Micsurin
nagyúr
válasz Bingisz #35326 üzenetére
"Van 6 magos I7?" Válaszom http://www.depo.hu/intel/core-i7-3930k-cm8061901100802-processzor/2453401
Nézz és sírj az árán , én is ezt tetem amikor processzor csere állt előÉs még valami a hajós mikorra várható?
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz Micsurin #35329 üzenetére
Ide szerk: Azért furcsálltam én, hogy Ivy lapba akar 6 magos I7-et.....
Viszont ha már ennyi alkatrész (proci, ram) cserés volt:
Húzva használod a géped?
Ha igen, próbáld meg inkább alap órajelen, hátha úgy menne.[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
diegho
nagyúr
Ácsi, kit akarsz hülyének nézni ezekkel a bemásolt gépekkel? Először jön a 635gt, meg a 12GB ram és a 6 magos proci, aztán bemásolsz egy gépet, amiben 4 magos proci van 680gt és 16GB ram, gyorsan hozzáteszed meghalt az egyik ram, majd észreveszed, hogy az a proci csak 4 magos, gyorsan másolsz egy 6 magosat, ami bele sem megy az előzőleg másolt gépben található alaplapba. Miért kell ez?
-
bandiras2
senior tag
válasz diegho #35262 üzenetére
És magasabb a túlélési aránya mint [nekem!]
Ezeknek szoktam mondani hogy " -somebody come and help me coward noobs!"
beszédes még az is hogy 5x annyi csatában volt már mint én, és csak 1 milla demidzsel vagyok elmaradva tőle...[ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
nagysandor88
tag
Egy kis kínais replay. Érzelemdús kör volt.
A lényeg, hogy a PZIV-S az nagyon kemény volt, akárcsak a T29. Már ott rám jött a röhögés, amikor az elején a Churchill commanderkedett. Na akkor amikor mindenki követte az észlényt én már azt hittem elsírom magam(bár szerencsére az ellen nagyobb noob volt, de amikor ráakadtam az 540-effes prémium barátomra, tudtam, hogy őt ott abban az utcában megerőszakolom. A T29-nél ha mellé lőttem az azért volt, mert könnyeztem a röhögéstől...
ReplayÁltalában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
törölt tag
válasz nagysandor88 #35337 üzenetére
jó neked hogy ennyire humorosan fogod fel
engem néha nagyon felb@sz agyilag a játék nem is az emberek hanem inkább a random faktor azon része amikor nem enged sebezni szinte semmit (vagy nem találom el vagy 0dmg-s találatok)
az nem izgat ha kiosztok majd 2x annyi sebzést mint a csapat összesen és lövök egy topgunt aztán kikapunk[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz atti_2010 #35340 üzenetére
rosszul tűröm ha "szívatnak" pláne ha még fizetek is érte ha valamit tudok, eltalálom a tankokat ott ahol kell akkor ők ezt miért módosítják a csaták bizonyos hányadába
tudom hogy mindenki beleesik a random faktorba, megértem az üzleti szempontjaikat is, csak ne fogadom el[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Ezzel zárom a mai napot:
Wins / Battles 19 / 27 70.3%
Holnap folyt. köv, remélem minimum ugyanígy jó ez a T29, 27-ből kb 22 meccset mentem vele. Imádnivaló
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
nagyúr
-
miért van az, hogy a 2 tier 8 heavy tankommal, amelyekkel 2000 felett sebzek csatákban általában, kb az utolsó 5 között halok meg, folyamatosan tűzharcban vagyok, és egyikkel sem nyertem ma az elmúlt 20 meccsben?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
scyllarus
veterán
Ha gép oké (mondjuk legyen), akkor nem lehet, hogy a worldoftanks.COM-ról származó NA klienst erőszakoltad meg, és próbálsz vele csatlakozni az EU szerverre?
Lusta vagyok visszakeresni, de mintha neked lett volna gondod a magyar nyelvvel a kliensnél... Törölj minden wot-os dolgot, húzz le egy friss klienst a worldoftanks.EU-ról és telepítsd azt.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
atti_2010
nagyúr
, és egyikkel sem nyertem ma az elmúlt 20 meccsben?
Úgy gondolja a MM hogy már eleget nyertél, így a szopó oldalon keres neked helyet.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest