Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Aki ajánlotta a 3001H-t, annak egy virtuális sört küldenék.
Aki meg nyihog a német tankok miatt, hogy mennyire szarok inkább tanuljon meg játszani a sírás helyett!
-
Gyuri27
félisten
válasz diegho #33201 üzenetére
Én én én. Nyitom az ablakot jöhet a sör.
Az meg persze, hogy hülyeség, hogy a német tankok szarok. Vannak ott is jók. Mint minden nemzetnél.
Az is nagy igazság, hogy nem mindenkinek ugyanaz jön be.
Aztán a harmadik nagy igazság, hogy vannak sláger, mindenki által jól használható tankok. Pl t29. Pl ezek a vk-k (a p kivételével mindenkinek bejönnek).Majd ha lesz valami a über rep azt feltehetnéd okulásként.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Enzolord
addikt
Na ez érdekes...
Kíváncsi leszek, ha valóban 183 milis lesz az ágyú, hogy mennyit sebez,és mennyi lesz a reload time..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
diegho
nagyúr
válasz Bingisz #33205 üzenetére
Mivel én erre az ágra nem költök free xp-t, legénységre se goldot, ezért a Pz3/4 legénysége került bele 81%-osan, a motor és a 105-ös már megvolt a 2801-ről. Az első pár kör szenvedős volt. Lassan forgott, lassan töltött, nem gyorsult, aztán szépen ráment a lánc, a legénység felment 85%-ra és kezdett jobb lenni, most 90%-os a legénység, rajta a nagy torony, már csak a rövid 88-as hiányzik. Igazából nem csak a mobilitása jó ennek. Tény, hogy elég jól mozog, de a tornya elég kemény, a páncélzata is megfelelő, a 105-ös is jó ágyú (pláne akkor, amikor a torony csere után nem AP-val használom véletlenül ), szóval igazi all round tank.
-
RAiN91
őstag
M4 vs T1 Heavy farmra? Eladnám az M4-et mert unom, helyette mennyivel hoz többet a T1?
-
scyllarus
veterán
válasz Plasticbomb #33203 üzenetére
Ez az ikonkészlet melyik? Nekem tetszik nagyon.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Linkin
senior tag
Kv3-ra melyik àgyú a legjobb?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Plasticbomb
addikt
válasz Linkin #33210 üzenetére
A legnagyobb 122es!
őőő nem tudom már. a drongo-lab.ru-ról szedtem, nem ezt szoktam használni, csak így maradt, mert 3 hetet kihagytam, miután újraraktam a wotot.. Az OSX berhelése jobb móka volt számomra, nem beszélve a páromról, a családunkról, a jégkorizásról, a fallabdáról, meg a munkáról. Hja meg a jó könyvekről!
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
nyunyu
félisten
válasz diegho #33207 üzenetére
VK3001H vs Sherman E8:
VK3001H-nak nagyobb a vegsebessege es jobb a radioja, viszont sem a lanctalpat, tornyat meg vegkepp nem tudja ugy forgatni, mint az E8, igy szuk helyeken macerasabb vele manoverezni.
Pozitivum viszont a 88mm-es agyu lehetosege, ugyanis azzal ugyanolyan gyorsan, ugyanakkorat sebez, mint mondjuk egy Hellcat, raadasul a pontossaga sem rossz, igy kempelos palyakon sem kell ketsegbeesni vele.
Shermannak viszont nincs ilyen tuzereju agyuja, 76mm ugyan 2x olyan gyorsan lo, de csak feleakkorat.
105mm trollgunjaik sebzes+pen parametere egyforma.Ami viszont a VK3001H komoly hatranya a gyenge fuggoleges le/fel agyu kiterithetoseg, de ez mar az elotte levo PzIII-on, PzIII/IV-en is igy volt.
Hulldown nem igazan lehetseges vele, dimbes-dombos palyakon elegge behatarolt, hogy merre tud loni.
Ez nagyon korlatozza a gyorsan hataba/oldalaba kerulok, aztan trollgunnal durr bele taktika alkalmazhatosagat.
Sherman E8 a nagyobb fel/le mozgathatosaga miatt kevesbe kenyes erre, nem kell arra odafigyelni, hogyan alljon meg az ember a godorben, hogy tudjon loni vele.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Cseri0058
őstag
Ágyuknál melyik a fontosabb érték? A sebzés vagy a páncélátütés? Vagy az aranyközépút a nyerő?
-
virkir
veterán
válasz Cseri0058 #33221 üzenetére
Khm... logika.
Ha van sebzésed de nem tudod bevinni mert nincs átütésed mit érsz vele.
De szerencsére azért vannak kivételek. Lásd HE ágyúk és egy-két tanknál előfordulhat, hogy egyéb értékeik miatt jobb választás az esetleg kisebb átütés."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Mcray
senior tag
Első játékom a szalmaszál löveggel...
Victory! Map: Serene Coast 2013. január 10. 21:54:29
Vehicle:: PzKpfw V Panther
Exp: 3 608 (x2) + Credits: 43 533
Achievements: : Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker"Na ezt hogyan? Álltam a pálya szélén és 500 méterekre sebeztem 2600-at+ spottoltam 1900-nyit. Semmi érdekeset nem csináltam
Ez a másik tank a Tigris után amit állati jónak tartok és nem értem, hogy nem lehet ezekkel rendesen menni, hogy folyamatosan szidva vannak...
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #33173 üzenetére
Megvan a torony, klasszisokkal jobb a játék a T44-gyel..
Te a másik löveget, vagy a nagyobb motort fejleszted ki előbb?Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Bingisz
addikt
válasz Cucuska2 #33220 üzenetére
Eddig arról szólt a KV5, hogy a gyenge ágyú miatt berak max 1-2 tier 9-et, de azt is csak ritkán, 5-6 tier 8 maximum, a többi meg kisebb. Most hogy az MM arra törekszik hogy egy tier domináljon, gyakran fordul elő az, hogy, a lista alján sincs csak 1-2 tier 7 amiket én igazán tudnék sebezni.
Szóval így nem annyira jó, de mivel a WG szerint ez balance, bele kell törődnöm"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Bobyjack
senior tag
Megvettem az 50 120-at. Kell a lánc a nagy ágyúhoz? Valami oldalt tudtok, ahol ezt meglehet nézni?
-
Enzolord
addikt
válasz Bobyjack #33228 üzenetére
Simán rákattintasz a tankra jobb egérgombbal, és ott az egyik menü a terheltség/terhelhetőség..
Ezután megnézed, hogy mennyi a súlykülönbség a két ágyú közt, és ha ez kisebb, mint az előző érték, akkor rá megy az ágyú lánc nélkülLehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Bobyjack #33228 üzenetére
A 10es ágyúhoz már kell a lánc
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Bobyjack
senior tag
Figyelmetekbe ajánlom:
Valószínűleg nem tudja hogyan kell kifejleszteni a tankokat, mert csak tier 1-el és az alábbi prémium tankokkal van csatája:
T34
IS-6
SU-122-44
Churchill III
Matilda IV
FCM36 PaK40Biztos nem csóró szegénykém... 587 csatája van 42% winrate-el. Szerencsére ellenem volt.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #33217 üzenetére
VK3001H vs Sherman E8
Sikerult kifelejtenem azt a nem elhanyagolhato tenyt, hogy a Shermanokra teheto vert stab, mig a VK-kra nem.
Igy pontosabban lo mozgas kozben, illetve teljes sebessegrol megallva hamarabb rafokuszal a celpontra.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
uggon
csendes tag
Melyik löveget a legérdemesebb megvenni ezek közül? [link]
-
-
Mcray
senior tag
7.5-tel sebzel 120-at egy KV 1S-re, ami közelít, nem fog megállni.
8.8-cal sebzel 250-et és megáll egy pillanatra gondolkodni, hopp megint kapott 250-et, menekül fedezékbe
Néha poénból 7.5-tel megyek. Kicsit más játékot igényel, de továbbra is több pofont tudok kiosztani átlagban a 8.8-cal.
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
echterion
nagyúr
Nálatok sem működik a planetwot? Három napja nem gyűjti a stat adatokat.
-
kanyipicske
tag
válasz echterion #33240 üzenetére
Hát nekem nem megy
Announcement - Statistics Tracker down
Update 10th of January 2013
I'm sorry, but it seems that downtime is likely to go somewhat longer. The reasons and fixing the issue is beyond my grasp, so basically now all I can do is wait. I don't expect to any progress happen at least before monday. Let's just hope we can get back to normal as soon as possible, please stay patient.
Regards, JTS
9th of January 2013
We are having issues with the statistics update. Most likely statistics won't be updated for today/tomorrow. More information to come when I have time to really get into it, and depending on other factors involved.
Regards, Jarkko Iso-Heiko, alias JTS - Planetwot developer, 9th of January 2013
[ Szerkesztve ]
Ami nem öl meg, az nagyobbá tesz - Super Mario
-
diejocke
csendes tag
Hali
Valaki meg tudná mondani hogy miért van az hogy valaki lövök, tök egyedül, sárgában kiír 480 as sebzést , de amikor megnyomom az altot mutatja hogy a 700 ból maradt 620 HP... Nem értem a logikát...
Eléggé kezdő vagyok, kb 2 hónapja kezdtem el és csak hébe hóba toltam, ám most elkezdtem kicsit intenzíven tolni...Most a SU-5 arty ról van szó (4 es szintű)
Előre köszönöm a magyarázatot
-
Simulacrum
senior tag
Ez tulajdonképpen diegho esetében is igaz. A német tankok jó játékos kezében egyáltalán nem rosszabb tankok a többi nemzeténél, sőt. De átlagos játékos kezében egyértelműen rosszabbak. Vegyük a Panthert. Nagyon erős a gyanúm, hogy talán a Löwe után ezt a modellt gyújtottam föl legtöbbször, ha ellenem jött. Célozni se kell rá, mert olyan hatalmas. Ugyanígy a legtöbb német heavy nagysága nagy hátrány átlagos játékos kezében, aki néha kamikaze módjára nem rejti a tankot. Oldala bármivel átüthető. Míg mondjuk az IS-3-al simán lehet kamikaze módjára játszani, megszámlálhatatlan 0 damage jön akár oldalról is rá és lapossága miatt élvezet látni mennyi lövedék süvít el a fejem fölött, ha azzal játszom. A francia töltős tankokra ugyanez igaz, jó játékos kezében halálosak, közepes játékosok viszont mindig meghalnak velük az első perceben.
-
ismeretlen13
csendes tag
Sziasztok srácok!
Véleményetekre vagyok kíváncsi !
Miért van az hogy ha bemegyünk valahová cw-re akkor mindig a magyarok azok akik pofátlanul átvernek, hátba támadna, vagy esetleg direkt a mi kárunkra szövetkeznek. Hihetetlenek tartom hogy még egy játékba sincs össze tartás ... És a legviccesebb hogy a Nem magyar Szlovákokra sokkal jobban lehet számítani ... mint saját magunkra ... de tényleg számomra ez olyan felfoghatatlan dolog és egyszerűen képtelen vagyok megérteni hogy Miért nem lehet össze fogni mint a Németek, Lengyelek, Litvánok, vagy mint a Románok..."Nem, tényleg nem, inkább leszek valamelyik unió hátvédje... És azzal a tudattal hogy úgyis hátra hagynak ha kifogy a tankunk... "
Anyí magyar játszik ezzel a játékkal és képtelenek még ramdom csatát is úgy végig vinni hogy ne lássam hogy any*znának vagy egymás ne szapulnák.
Tisztelet a kivételnek. Mert azért arra is van példa "Ramdom csatába
-
Bingisz
addikt
válasz ismeretlen13 #33246 üzenetére
Jó sok ismereted lehet a CW-ről, ha a legnagyobb tankod tier9....
Amúgy a két jobb magyar klánon, talán csak 1-et ismerek aki bent lenne fixen (sajnos az se a mi klánunk, de remélem ez változik ) szóval nem igazán értem, hogy miről beszélsz. Ha a landingon találkozik két magyar klán, akkor csak beírjuk, hogy győzzön a jobb.[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
HungAryan
tag
-
diejocke
csendes tag
válasz ismeretlen13 #33247 üzenetére
Azt vágom, de azt nem értem hogy találatnak kiír 400+ ot akkor a 700 ból miért marad 650 mikor jó ha 300 nak kéne lennie
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest