Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz h1mpi #82994 üzenetére

    Minden fórumon panaszkodnak ilyesmikre. Én magam is megtapasztaltam, pl med-14 küldetés "egy méltó ellenfél". Nagyon feltűnő volt a váltás, előtte alsó tier, hemzseg a csata nagy nehéz tankoktól, kiválasztottam ezt a küldetést és kaptam 1db T57-t, mondjuk valóban méltó ellenfél az obj416-nak. Aranyat töltöttem és helyezkedéssel meg némi szerencsével kilőttem.

    Mondjuk az összeesküvés elmélet ott bukott el, hogy nem volt kiválasztva a küldetés :W úgyhogy vagy 20 további csatámba került, mire teljesítettem újra :)

    Sok ilyen fricska van a játékban.

    (#82995) r1E3S3E7T Az csak a mellék küldetéshez kell. A mellék küldetések egyébként néha nagyon kemények, már úgy értve hogy a fő és a mellék küldetést is meg akarja valaki csinálni.

    Én azt csinálom, hogy elrohanok mindenhol a szakazozós részig, a szakaszos két küldetést éppen mikor van ráérő átverekszem majd. Ha teljesítem utána a 15. küldetést és felmarom a jutalmat, akkor még mindig vissza lehet menni javítani. Most ezt csináltam a med-el és pont ma reggel martam fel az egyik mellék küldetésért a plusz kreditet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák