Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz LicskaiJ #82733 üzenetére

    Amit írtál jó, egy futkosós medre tökéletesek harmadiknak azok a skillek. Ha lapítós med vagy, akkor mehet rá álca, de őszintén szólva ha mész vele előre és harcolsz, akkor az álca nem annyira fontos. Teljesen mindegy gyakorlatilag, mert amikor lősz egyet, akkor úgyis felfedeznek, annyira lecsökken az álca értéke (az eredeti kamo érték kb 75%-al csökken lővés után, szóval marad 25% úgy érdemes számolni :F !). Ezen semmilyen álca nem tud igazán segíteni, csak ha nagy távolságot tartasz az ellenféltől, használod a bokrokat, ilyesmi. Pontosabban nem is a stílus a kérdés, hanem, hogy mennyire mered, tudod és/vagy akarod megközelíteni az ellenfelet. Az alapján kell dönteni. Nagy távolságnál lehet csak szerepe az álcának, de ezzel a tankkal sniperkedni nem az igazi szerintem.

    Igaz az is, hogy a BiA helyett jobb lett volna specifikus skilleket választani (pl akkor töltőnek lehet adni javítást vagy álcát, rádiósnak helyzetfelismerést, ami 3%-t ad a látáshoz, a BiA csak 2,3%-t).

    Én úgy vagyok ezzel, ha van két specifikus skill sorom egy tankon, az már közel van a tökéleteshez és a BiA hiánya észrevehetetlen szinte, sőt megtehető, hogy a 3. helyre kiválasztasz specifikus skilleket és lecseréled BiA -ra később. 40e xp veszteség mellett kredites resetnél, azt egy prém tank kb 20-25 csatában visszahozza, szóval az sem érv, hogy cserénél veszteség ér, mert minimális ez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák