Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz TESCO-Zsömle #82404 üzenetére

    Kösz, akkor lehet csinálni a küldetéseket, nincs fontos dolog itt.

    Már látom, hogy nem lesz egy egyszerű dolog ez. Második küldetés könnyű tankkal, deríts fel két ellenfelet a leghamarabb és a bónusz, hogy éld túl. Karélia, támadunk, Type62, előre vágtatok, spot megvan, menekülés, jönnek rám, mint dühös méhek a felbolygatott kasból, de valahogy túlélem, sőt eegy T37-t kilövök, megyek a támadókkal. Közben az ellen T37 felmegy a hegyre (simán elment a másik oldalon) kilövik a két artyt, rámegy a csapatból 2 idióta könnyű tank, mindkettőt kiszedi :F Azt a q.rva idiótákat. Elkezdünk foglalni, de a T37 lövi a szikla környékét, mert hova máshova tudnánk menni ugye, a másik oldalon még van vagy 4 ellen, szóval nem tudunk teljesen fedezékbe állni. Még így is majdnem befoglalunk, erre a baromarcú t20 kiugrál a szikla mögül, hogy lőjön, de semmit nem sebez, ellenben felspotolódik és kapja a lövést, reset, utána már van idejük közelebb jönni, valahogy engem is spotolnak és kiszednek. A csatát azért nagy nehezen megnyerjük.

    Szóval a fő küldetés megvan, de a baromarcú csapattársam miatt buktam a mellék küldetést. Mivel artyval nem hiszem, hogy meg tudom csinálni a küldetéseket, kell a bónusz, lehet újra csinálni. Kösz idióta csapattárs.

    Ja igen, akkor előszedem a leggyorsabb tankot, ru251, a pálya természetesen a csodálatos Harkov. Elrohanok bal oldalon a folyosón, de nem jön senki :F wtf? közben meg a társaim már spotolnak vígan, szóval ez sem jött össze.

    Ráadásul ezek még csak az első, könnyebb küldetések és már ennyi szenvedés van velük :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák