Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz mynames #78365 üzenetére

    Én osztom a népet és kapok is tőlük, már ha a chat be van éppen kapcsolva. Ezzel együtt nem értem ezt a fajta árulkodást itt a fórumban.

    Mit vársz? Rúgják ki a cvakkos-t a klánból, rúgják ki a munkahelyéről is, indítson ellene vagyonosodásit a nav vagy mit akarsz, azért mert bemondta a helyzetedet?

    Mert posztolni ilyent a fórumban más miatt miért tenne valaki, minthogy ártani akar az illetőnek, de inkább a klánnak? Esetleg úgy gondolod, hogy ezzel most sokat segítesz nekik... :)) Vagy kérjenek tőled nyilvánosan bocsánatot, adjanak pár ezer aranyat a lelki sérülésért :)

    Túl van ez a dolog lihegve, de nagyon. A cvakk-ra meg külön rájár a rúd, túl gyakran rakják őket ide be, csak tudnám miért? Illetve tudjuk miért, de ez akkor is nagyon gáz, nem érzed?

    Tényleg ha megérteném, minek ilyeneket berakni ebbe a fórumba, hogy a helyzetedet elárulta egy ellenfél. Ha visszakapcsolnám a chat-et, szerintem napi 10-15 ilyent vagy ennél sokkal durvábbat is fel tudnék tenni, de minek? Amúgy a nagy parasztoknak én is simán bemondtam/bemondom a helyzetét, pusztuljon a férgese, főleg ha jól játszott az ellenfél, akkor a sunnyogó pusztuljon. Ha szerintem jól játszott a csapattárs, akkor soha nem tennék ilyent (talán a te esetedben is hasonló a történet? nem ismerjük az előzményeket).

Új hozzászólás Aktív témák