Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    okos67 és jano_77 - senki nem mondta, hogy tökéletes. De azt se tudta még senki értelmes módon bebizonyítani, h manipulált (márpedig a kettő nem azonos). Mindkettőtöknek bőven 50% fölött a WN-je és egekben a WN8-a mire a rinya? Mert amikor jó a sorozat - és nektek ebből van több! - akkor persze ti játszotok jól. Akkor nem kapjuk "a fúj manipulált szar, megint 3500 WN8om volt 76%-os WRrel 12 csata alatt, nem tanultam meg egy nap alatt játszani!" - hszeket.

    Mindegyik csatában azonos 30 ember vett részt? Azonos idegállapotban, azonos módon fáradtan, azonos járműben és helyszínen? Mert amíg erre nem a válasz addig napi 100ezernyi csatából egy random kirakodott 30-as sorozat nem bizonyít semmit - statisztikailag inszignifikáns, főleg, hogy az egyetlen fix tényező - Ti - nagyobb arányú hasonló számai is az ellenkezőjét igazolják.

    Mindegy, részetekről ez flame volt, én meg most etettem a trollokat, sorry.

    Zsolt_72 - Van, h látom, h jön felém, de inkább leszarom, mert nagyobb eséllyel sebzek, ha eleresztek egy célzott lövést, mintha megpróbálok fordulóharcban kikapáslövésezni egy közeli tankot. Az arty mod-ból, amit Bingisz linkelt ráadásul nem tudok TD nézetbe visszaváltani, szóval full esélytelen. de artyként valóban nem a minimapot bújom.

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák