Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    válasz Zolee_70 #77248 üzenetére

    Persze ezt tökéletesen láttad, de ha nézted, én megindultam a bal oldalon, hogy majd a sarokba elsurranok és onnan lövöldözöm oldalba az enemy-t, de mikor megláttam, hogy mindenki STOP-ot nyomott a bázisunk közelében, akkor vissza tolattam, mert egyedül már sokkal korábban meghaltam volna. :U
    Nem értettem pl, hogy a 2db IS7, hogy tudott úgy a bázisunkig eljutni, hogy szinte rájuk sem lőttek!? Konkrétan az egyik az bement a kempelők seggébe és nem hallt meg ez alatt! :(

    (#77264) Warton: szerintem ne állj meg a T29-nél! Bánni fogod nagyon. Igaz a rögtön utána jövő T32, az nem nagy eresztés, de ami utána következik 2 tank - M103 és T110E5 - nagyon jók saját szinten! M103 még 10-esek között is megállja a helyét. Menj tovább szerintem! :K ;) (nálam M103 megmaradós lett)

    (#77266) Dr_Syrex: igen, ez van esetemben is, mert ugye a kép alapján látható, hogy v.kék vagyok, de hát koránt sem! :N Tudna vki adni nekem egy régebbi skálát, értékekkel együtt!?

    Tegnapi 2 ÁSZ-om.
    1. T30-al elég izgalmasra sikeredett a csata, végére rendesen remegett a gyomrom, hogy ne toljam el....majdnem sikerült. :B (Radley-walters medál)

    2. T1 HT: Top Gun-al ez nem volt akkora eresztés.

    Adventi naptár akciók: én a mai napnak ajánlata miatt még jobban bízom abban, hogy lesz majd ezüst buff is akciósan!

    [ Szerkesztve ]

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák