Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz LZs?! #77203 üzenetére

    "Egy közepes 9-es csata kellene hozzá, Erlenberg védekezés, meg egy adag aranylőszer, és természetesen két agyhalott csapat. ;]"

    Pont ez a gondom szinte minden ásszal. Az esetek nagy részében, kb 80-90%-ban mindösszesen arról van szó, hogy az ember bemákolja valahogy a dolgot.

    Emiatt én le is tettem az ászról, mint cél. Esetleg az lenne még egy mérvadó számítás, hogy eddig hányszor sikerült az ász, mert aki meg tudja ismételni többször is, az már tud valamit azzal a tankkal. Aki bemákol egy csatát, az még messze van ettől a szinttől.

    Persze egy ászos csata maga érdekes lehet, de tényleg nem igazán értékmérő, kivéve ha valaki meg tudja ismételni soxor, csak azt meg ugye nem látjuk, mert a WG nem mutatja, pedig érdekes lenne látni.

    Csak egy példa, t67, hellcat, E-25, kisebb tier tankok szinte minden napra jut egy ászos köröm, ha megyek legalább 10-12-t velük. Úgy érzem ezeket a tankokat már ismerem jól. A leo pta-val is 4x sikerült eddig, az szerintem nem rossz, most futtatom a t-34-1-t, eddig 3 ász, de vannak olyan tankjaim (többségben amúgy), amin bemakkoltam egyszer és nem tudtam soha többet megismételni. Nyilván ezekkel a tankkal lenne még mit tanulnom.

    Csak azért mondom, hogy egy ásztól nem kell még hasra esni és lehet, hogy fölösleges is erőltetni, mert az égvilágon semmit nem jelent nagyon gyakran, be is makkolhatta valaki. Ismételje meg többször és akkor már elmondhatja, hogy igen, képben van az adott tankon, de persze ez maximum bemondásra mehetne most. Talán egyszer a WG eszébe jut ez a nem túl bonyolult módosítás, hogy mutassa az ász, meg talán még az első osztály darabszámát, de mutathatná az összeset is.

    (#77209) galervin93 Jól teszed, ha a nashorn-al már megy, akkor a jt8.8 már közel van. Nem két tier a különbség köztük effektíven nézve, mert a jt8.8 tier limites, inkább csak 1,5. Máshogy kell nyilván használni, de az ágyút már jól fogod ismerni. Ha tier6 már jól megy, szerintem nyugodtan bevállalhatod a jt8.8-t és nem fognak mindig téged szidni a többiek sem :)

    Egyébként lehet, hogy meg fox lepődni, mert a nashorn jól használva elmebeteg módon hozza a kreditet, de nem akarlak lebeszélni a jt8.8-ról, annak az ágyúja, az a rof nagyon kellemes perceket és rengeteg kreditet tud termelni. Van egy "feeling"-je a jt8.8-nak, amit más tank nem vagy csak megközelítően tud megadni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák