Új hozzászólás Aktív témák

  • szallasi007

    őstag

    válasz #43783936 #74404 üzenetére

    Értem én, vágd is pofán, de megint csak az az alapvető probléma, hogy a mondandója lényegét kellene felfogni, másik topicba is megkérték hogy vegyen vissza az arcából ne legyen lekezelő senkivel. Egyszer szóltak neki kulturáltan és semmi gond nincs vele.

    Más magyar streamer is hasonlóan vélekedik a játékosállományról mint ő csak és ő sem jár már errefelé jó ideje.

    h1mpi de megint ott tartunk hogy nem kurva mindegy mennyi a win rated? Oszd ki a saját tankod hp-ját és akkor te elmondhatod hogy te legalább megpróbáltad. És igen nekem is van olyan hogy bemondja hogy találtam mégse történik semmi, na bumm adok neki még egyet és csókolom és ha azt sem akkor keresek mást. Az meg hogy tier 8 vagy rádesik 2-3-4 tier 10es tank nem tudsz mit csinálni, majd jön a köv csata és ott pofán versz valakit.
    Gondolom nem emlékszel de volt hogy te kv-4 én caernarvon és mi voltunk a lista alján full tier 10-ben. Mindketten túléltük full hp-val és asszem te is sebeztél 1500 körül meg én is + ha jól emlékszem még mondtad is hogy a win chance vmi 40% volt de nem az volt hogy retardált mód berobogtunk és nyomtunk egy yolo rush-t.

    Mindegy is a játék szar mégis minden nap toljuk vele 2-3 órát :DDD

Új hozzászólás Aktív témák