Új hozzászólás Aktív témák

  • Kean_Sorbo

    őstag

    Nem értem ezt a sok nyálas, piperkőc, stathuszár szarjankót, hogy mi a retkes baja van a TD-kel, úgy komplett. Fix torony, szinte semmi gd, lassú, oldalba kapva már vége, hosszú újratöltés, álca semmi, ha pattan (márpedig pattan, ha nem akkor marad 2 HP) azután pislog 15-20 másodpercig. Ja kap a nyálgép egy maflás? Ugyanannyi idő alatt leosztja kétszer a felét (tehát ugyanannyit), vagy ha táras akkor a TD sebzésének kétszeresét.
    Ez csak a rinyálás. A faszom ki van már az ilyen idiótákkal.
    Jó lenne már elgondolkodni, hogy amíg ez a faszom random rendszer van, ugye a jobb TD játékosok is csak magukra vannak utalva. Ráadásul baszhatod a spotot, mert egy kibaszott vakondtúrást nem tudsz átlőni a mai pályákon. Ellövik a láncod. Feldughatod a seggedbe a 6-7 fokos lövegkitérést, vagy elbaszod a javítókészletet. Utána meg kilövik a motorod.

    Lassan már mindeni, csak a futkározós teletöltöm magam 5-6 gold skúlóval stílusú játékot preferálja. Ez már nem tankcsata, hanem COD.

    Jó lenne megnézni, hogy összességében kivetítve, milyen tankoknak a legnagyobb az átlagsebzése. Aztán csiripelni.

    Néztem mostanában sok replayt. Ugyanazt a szart csinálja mindenki, akár TD, akát MT, akár HT. Bassza a rezet egy jól kempelhető helyen, amikor meg LHP-s ellenfelek vannak nagy mellénnyel előjön.

    Lehet hogy most Zsolt kitilt egy darabig, de a kékerest a szájába az összes rinyáló faszjankónak.

    Röviden.

    Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

Új hozzászólás Aktív témák