Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Most letoltam egy csatát a type62-vel south coast-on. Ez a pálya arról híres ugye, hogy berohan előre az ember, vagy kivár. Spotolni olyan értelemben fölösleges, hogy így is túl sok célpont van folyamatosan és nem fogja a csapat lőni. Szépen csipegetek és a végén ketten maradtunk egy majdnem full hp-e e5, szemben az ellenség, 121, e50m és proto. A proto volt egyedül full hp-n, a többi 1-2 lövéses (az e5-nek persze).

    Egy nagyokos t62a elkezd engem oltani, mert őszerinte miattam állunk rosszul. hm, rengeteg, szó szerint majdnem a teljes ellenséges csapat folyamatosan látható volt, ez egy ilyen harcos csata volt.

    A t62a elkezd ugatni, hogy menjek és harcoljak az e5. Hm, talán a legrosszabb taktika, ketten három ellenféllel szemben, ráadásul az e5 újzöld (a régi rendszerben sárga).

    Arra gondoltam, hogy elrohanok foglalni, mert legalább 1 de lehet, hogy mindkét med visszajön és közben az e5 megöli a protot és tudja a két ellen pozícióját, könnyebb neki kilőni őket. A proto lassú, az biztos nem jön vissza, szétválik az ellenség, több az esélye az E5-nek. Így legalábbis. Ha odamegyek, akkor némi zavart tudok kelteni, de a három tank focus tüzében sokáig nem maradok életben, sebzést keveset tudok bevinni, szerintem sokkal rosszabbak úgy az esélyek.

    Persze a sirató kórus a t62a-val az élen rákezdte, hogy noob meg moron, meg a többi írásbeli becsülétsértést.

    Na és mi történt? Pontosan az, amit elgondoltam. Az E5 kilőtte az új rendszerben is piros (értsd halálosan ostoba) protot. Közben mindkét med visszajött, ráadásul olyan trükkösen, hogy két irányból. Nagyon rosszul tették. Kétszer kilőtték a motoromot (a rohadt modul sérülések megint), de addig tudtam velük játszadozni, hogy odaért az E5, 121 kilőve, utána nagy nehezen kiszedte az 50m-t is, sokadik lövésre, de sikerült, mert volt elég hp-ja a bohóckodáshoz és lepattanó lövésekhez az E5-nek.

    A t62a gyerekkel beszélgettem utána privátban és nem értette meg, totál nem. Azzal jött, hogy márpedig nekem az E5-t kellett volna segítenem és mekkora noob stb. Mondom neki, ha ő ül a scout tankban, akkor odarohan és meghal és az e5 is utána, elvesztjük a csatát, így megnyertük. Talán ez volt az egyetlen normális megoldás, amihez kevés szerencse kellett. Pedig újkék játékos és mégsem értette meg, hát evvan...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák