Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz benvolio #73140 üzenetére

    Jól látod, ezért pl nehéz tankra végtelenül felesleges a BiA, de a venti is, legalábbis az első két sorba biztos, hogy nem szabad rakni.

    Már egy 10 sec körüli töltés idejű tank esetében is illik fedezékbe menni, ha másért nem, hát az arty veszély miatt. Ha 10 sec helyett 9,6-9,8 sec alatt betölt a tank, akkor még nagyjából semmi az égvilágon nem változik meg, kb ugyanakkor és ugyanúgy fog kimenni és lőni az ember. Pontosan a harcmodor miatt. Sokan bele sem gondolnak ebbe józanul, mit csinál másként, ha 9,6 sec alatt tölt be, mintha 10 sec alatt? Mert rájönnenének, hogy semmit, minden marad ugyanaz és ugyanúgy.

    Egy E25-n viszont már sokat számít, mert az a tank többet fog egy célpontra lőni. Ott a RoF és a gyorsabb töltés egyben a harcmodort is segíti. Arról nem is beszélve, hogy az ellenfelek a bekapott lövés után -jó esetben, nem a tomatovicsokra gondolok- reagálnak, tolatnak, visszahúzódnak, oda fordulnak az elejükkel stb és ott tényleg múlhat azon a tized másodpercen egy sikeresen leadott következő lövés.

    Sőt, most vettem ákciósan egy csomó prém kaját az E25-re. Ki is termeli egyébként, még prém nélkül is, de észrevenni a különbséget, hiszen ez a tank a RoF-ból él, az a harcmodora.

Új hozzászólás Aktív témák