Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Angel1981 #72324 üzenetére

    A centurion-on pont az volt a gondom, hogy állandóan, szó szerint állandóan sérült a lőszerrekesz. Minden csatában, egy lövés, ammo kiütve. Egyszer pukkantottak csak el, de ettől függetlenül azért a dupla töltésidő sem túl barátságos dolog. Nagyon zavaró jelenség volt.

    Felraktam a vízes lőszerrekeszt és azóta lényegesen ritkábban fordul elő, egyáltalán nem zavaró. A legényre is lehetne skill-t tenni, most akcióban is van ha jól tudom az átképzés, de ugye nem tudni, hogy milyen lesz majd az új tier10 tank, lehet, hogy fölösleges rá. Inkább hagyom a javítást rajta.

    Mondjuk a centurionon a vezetőt is kilövik elég gyakran, arra meg a páncél lenne jó védelem, ami elvileg védené még pluszban a lőszerrekeszt is, de két modul helyet már nem áldozok be. Felraktam inkább nagy elsősegély csomagot, az segít valamennyit.

    (#72329) KaLeun: A JT hátában van egy gyors leo pta, mi ezen a kétesélyes dolog? Totálisan esélytelen a JT. Arra persze nem gondoltam, hogy a saját arty fog leláncolni. Egyébként hagytam némi helyet, nem sokat, de elméletileg eleget, mert már számítok ilyen arty megoldásokra, csak az egyik arty annyira mellé lőtt, hogy a splash elért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák