Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz fradi81 #70600 üzenetére

    Ez a light küldetés nagyon cummantós tud lenni, főleg a spot része, főleg ha minden második pálya himmelsdorf, harkov stb. Valamit ott is össze lehet kaparni, de akkor még mindig ott a másik feltétel, hogy a társaknak képesnek kell lenni meglőni a felspotolt ellenfeleket.

    A tog ehhez képest röhejesen könnyű lesz.

    Más, három arty meg aprólék maradt az ellenfélnél a csata végére, de persze a kis rohadékok állandóan felspotoltak. A lóri minden sebességet és minden saját ügyességemet ki kellett használnom, olyan tűzijáték volt körülöttem. Végül megúsztam két láncleszedéssel és minimális bekapott sebzéssel. Ilyenkor jut eszembe, hogy mennyire utálom a klikkelgető artykat, akik ilyenkor istent akarják eljátszani. Most nem jött össze nekik, de a lórainne kényes amúgy az artykra, volt már több 1600hp full kilövésem, utána nagyon szerettem őket.

    Ja igen, beírom az utolsó artynak, hogy egy gyors lorainne azért nem olyan könnyű célpont igaz? Itt már nem elég klikkelgetni (lehet, hogy egy jobb artysta elkapott volna, bár fene tudja, elég jól elkerültek a lövések, a lóri elég fürge, csak közben még az aprólékot is irtanom kellett).

    Erre megsértődik, hogy most miért írtam neki ezt. Ja igen, azért, mert én vért izzadok itt, egy másodpercre nem állhatok le, szó szerint percekig spot alatt vagyok egy papír tankkal, ő meg esetleg pattogatott kukoricát töm a szájába és fél kézzel klikkelget és még megsértődik. De most ennek örültem, most legalább én nyertem az artyk ellen, ráadásul 3 is volt és a lorraine-el ez ritka, tényleg csak akkor sikerül, ha mozgásban tudok végig maradni. Ma eddig 1:0 lóri - arty

    (#70601) KisApám Azt ugye tudod, hogy ezzel soha nem volt ennél sokkal magasabb az ász szint. Tudom, mert rengeteg szereztem. Ja igen, ez a nagyon op tank, csak valamiért nem megy vele a zembereknek a játék, amit pl az alacsony ász szint mutat :) Ez persze nem ellentmondás, ez így van és ennek így kell lennie, gondolkodni nem szabad összefüggésekben... Mondjuk nincs időm a T67re már, kipróbáltam a buff óta és tetszik a látótávja, de ki kell húzzam az fv4202-t meg az amcsi lightokat meg a batchat-et, ez így még sok is.

    OP-ról jut eszembe, már elkezdték a sírást a chat-ban, hogy op a kv-85, behalás komolyan. Mert bevágott neki egy 400 körülit :) Na ilyenkor röhögök egy jót és várom a folytatást, milyen vinnyogás lesz ebből is várhatóan. Ha majd percenként 1x tud tölteni, szerintem akkor is lesz vinnyogás, hogy op

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák