Új hozzászólás Aktív témák

  • mcwolf79

    veterán

    válasz dfsz34 #70520 üzenetére

    Engem általában T32-vel rak védeni Erlenberg-re. Ha top tier-ben vagyok a jobb oldalt az újonnan berakott szikla mögül ha fedezik a jobb oldalamat egyedül feltartok egy egész hadsereget ;] Ha nem top tier vok akkor sem tudják átlőni a tornyomat,és szintén fel tudom tartóztatni a támadást. NA persze kell a support, de onnan gyak. büntetlenül tudom osztani az áldást, és nincs az az Isten, ami ott átlövi a tornyomat.
    Arty persze bekavarhat, de szerencsére megritkultak a klikkelgető patknyok :))

    Sztem egyik térkép sem kiegyensúlyozatlan. Public-ban úgysem az számít. Jó csapat bármyelyik térképen tud nyerni, idióta banda pedig mindegy melyik map-on bukja el a meccset.
    A MM úgysem arról híres, hogy egyenlően osztja el a jó és kevésbé jó játékosokat. 1-2 fecske meg mint tudjuk nem csinál nyarat.
    Ehhez kapcsolódik: remélem a sok 7végi zöldség elmegy csinálni valami "hasznosabb" dolgot, mert förtelem ,hogy 7végén mennyi i*ió*a paradicsom volt onlány :W

    Bocsánat, Malinovka egyelőre nagyon kiegyensúlyozatlan. Nem úgy volt, hogy oda a déli oldalra raknak majd házat? Mert ha oda beparkol 2-3 med,akkor gyakorlatilag autowin a másik csapatnak (mármint amelyik északról támad).

    Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Új hozzászólás Aktív témák