Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Bad Pritt #70338 üzenetére

    Vannak valóban igények, amit egy kultúrember betartana, pl ha egy értékes medált tudsz szerezni, akkor legalább az esélyét megadhatnák, de a játékosok többségéről nemhogy kultúrát és nagyvonalúságot, hanem a faéknél picit bonyolultabb dolgok ismeretét sem feltételezem.

    Pont ezt rühellem az artykban, hogy amikor igazán kéne, akkor a legritkább esetben segít, de ha egyáltalán nem szorulok rájuk, akkor odapörköl, még akkor is, ha csapattárs van a célzókörében és elméletileg őt is meglőheti.

    Volt a megboldogult T49-el, most már T67 egy olyan csatám, ahol a pool medál kis híján azon úszott el, hogy a már lesebzett ellenfelet ki akarta szedni egy addig ott kuksoló és semmit nem csináló csapattárs. Ez a legszemetebb dolog, de az igazság az, hogy a nyomorult lehet, hogy fel sem fogta, mit csinál. Simán kinézem ezekből.

    Szóval igen, lennének előjogaid bizonyos helyzetben, de érvényt már nem fogsz szerezni rájuk.

    E-25 téma, futkosni kell vele, ennyi a nagy titok. Ha valaki a passzív játékot szereti és azt, hogy szemből minden lövése beba..szon az ellenfélbe, akkor vegyen annak megfelelő prém tankot, például egy T34 ideális lehet, ott nem sok lepattanó lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák