Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Tbor #69782 üzenetére

    Akkor van értelme, ha úgy gondolkozol, hogy tier6-7-8 tankot már 100% legénységgel akarod kezdeni. Nagyon nem mindegy azért, hogy 90% (vagy még rosszabb) legénységgel állsz neki egy tanknak, ami ráadásul még stock felszereltségű is.

    Ilyenkor célszerű belerakni a prém tankba és ott felhúzni őket 100%-ra és csak utána elkezdeni komolyabban a magasabb tier tankot, ráadásul a kredit is jön ilyenkor, egy tier-el feljebb lépéskor, a kiadások után.

    Ha meg eléred a tier10-t, akkor mész a prém tankkal, ha éppen kedved van. Kihasználod a napi 3x-5x akciókat (ilyen módon, ha van éppen akció, akkor több tankkal tudsz magas szorzót begyűjteni, a legénység gyorsabban fejlődik). Jön be kredit, fejlődnek a legények. Érdemes ezért olyan prém tankot venni, ami nem szenved túl sok betegségtől, nem döglassú stb.

    A T25-be 5 legény megy, abszolút jó elgondolás legénység képzésre megvenni. Féláron kapsz egy jól használható tankot most, amivel ráadásul két teljes német med ágat tudsz támogatni legénység szempontjából is. Érdemes mindegyiket kihúzni. A leo ágon megyek és már a leo pta is szenzásiósan, a leo1 még jobb. Az e50m is nagyon jó tank a másik ágon, megéri ezeknek neki állni. A kredit hozam se rossz tulajdonképpen a T25-ben, tier5-höz képest abszolút jónak mondható.

    A T14-t nem ismerem annyira, de szerintem az nem annyira fun tank, már amit látok belőle a csatatéren, de majd akinek van elmondja róla, amit tudni kell. A T25 viszont nagyon jó, azzal biztosan nem lehet melléfogni.

    (#69783) h1mpi Ha előbb kérdezel, elmondtam volna, hogy ugyanaz az ágyújuk, csak az e25-ben lényegesen jobban kihasználható, nagyobb RoF, pontosabb, célzásidő nicns gyakorlatilag, sokkal gyorsabb maga a tank, tudsz flankra menni stb stb. A panther is nagyon jól hozza egyébként a kreditet, semmi gond vele, de ezt így kicsit feleslegesnek érzem. Az e25 addiktív :) , nem tudom, hogy akarsz-e ugyanazzal az ágyúval operálni egy med tankon is , de majd meglátod. Nekem a panther-el, amikor próbálgattam a teszten az volt a bajom, hogy az a tényleg minden közepes tank. Nincs kiemelkedően jó tulajdonsága, max a sok hp, de mondjuk rossz se nagyon van neki. Mindezzel együtt, nehéz volt vele sokat sebezni. Egyszerűen elfogy az ágyú ereje szemből, az igazán hatékony flank harchoz meg nem elég gyors valahogy, de mindegy ez mondjuk az én véleményem, neked lehet, hogy pont bejön a stílusodhoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák