Új hozzászólás Aktív témák

  • Stunts666

    őstag

    válasz Arpee78 #69037 üzenetére

    +1

    Nekem sem segitett senki a top gun medálomban és mégis meglett.

    Ha tehetem én is foglalok. Nem vagyok stathuszár.

    Sokszor nekem sem segitenek dolgokban. Itt nem a medálokról van szó. Ha megérdemlem megkapom. Itt a segitségről van szó például. Arról, hogy a sok unicum játékos istenkirálynak érzi magát, meg mennyire értenek a játékhoz és végig campeli a meccset vagy elsőnek megdöglik és osztja az észt egész meccs alatt, hogy mekkora sz*r a csapat. Miközben a sok idióta nem lenne elszállva a statjától és segitené a társait, inkább fikázza.

    Volt olyan csatám, ahol a sok "szerény" profival az oldalamon 80% esélyünk volt a győzelemre. Sajnos a sok unicum kiesett az elején a "majd én megyek és kinyirok mindenkit a "kicsi" arcom miatt és a végén 3-an kezdő játékosok vért izzadtunk, hogy nyerjünk, de meglett a győzelem.

    Először is vissza kellene venniük a "profiknak" az arcukból és a kezdőknek is jól jönne a segitség, utána jöhet a "jó játékos vagy, az előbb segitettél és most én segitek neked" mentalitás.

    szerk.: jelenleg 600 alatt van a WN8-am, utóbbi időben megvan a napi átlag 1500 wn8, akkor én most ratyi vagyok, mert az xvm ezt irja???

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák