Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Bad Pritt #66368 üzenetére

    Az ismert stat padder tankok wn8 szintjeit megpiszkálták. pl. T49: 413 az átlagsebzés vele és 1075 a cél szint wn8-ban, na jól van ám, mutassanak nekem olyan haranggörbét, ami ezt alátámasztja, nincs, mert szépen megemelik kézzel a szintet, hiszen ismert statpadder tank. A vk szintén ismert statpadder tank (volt), szinte biztosan belenyúltak a cél szintjébe, mert 431 az átlag sebzése most. Még az lehet, hogy mivel a teljes történetét veszik a kalkulációhoz, ezért benne maradtak a korábbi eredmények, amikor még nagyon sokan tolták vele, a konisch ágyú még a jobb paramétereivel ment.

    A Nashorn egészen biztosan nem statpadder tank és nem nyúltak bele, pedig farmolni érdemes lenne megtartani azoknak, akiknek nincs prém tankjuk. Ott amit látsz, az van, azt tudja a tank. Magyarul ha kigyúrod a legénységet, dobsz bele pár arany lőszert, modulokat rá, megtanulod kihasználni a kiváló ágyúját, akkor az 1500 sebzés már csak gyerekjáték neki és itt el lehet gondolkodni a farmolási hatékonyságán, ha átlag sebzés mellett tud 7k nettó kreditet "gyártani", akkor mit tudhat 1500-2000 mellett.

    Amin én nagyon meglepődtem, hogy milyen röhejesen alacsonyan van a cromwell cél szintje. Szinte vagy nem is szinte, minden tulajdonságában jobb, mint például a T49 és 1075 vs 1125 amit kitaláltak rá a fijjuk. Ez vicc akar lenni vagy micsoda? A cromwellnek ráadásul 202-es az arany lőszere, ha abba belerak az ember annyi aranyat, amit nullszaldósan kitermel (8-10 darab, prémmel 12-15), akkor nem is tudom, vicces, nevetséges neki ez a szint, mondhatnám, hogy megalázóan kevés és alulértékelt tank, legalábbis a wn8 rendszerben. A játékmenet még jobb a Cromwell-el, magasabb tier, kicsit jobb ellenfelek, több hp, amit lehet sebezni, de nem sorolom, nem a wn8 miatt, az csak mellékszál, de a cromwell egy igen jó tank.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák