Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Bingisz #66360 üzenetére

    Végül is akkor egy nettó kv1s nerf lesz. Aki meg a tier5-t ki akarja az éles rendszerben is próbálni, annak meg kell vennie.

    Én nem próbáltam egyiket sem, nem vagyok oda a KV1s-ért, nincs is kifejlesztve, de a kérdés adja magát, hogy érdemes a tier5 tankot majd kifejleszteni vagy a jó öreg kv1 inkább?

    (#66350) Plasticbomb Erre nehéz mit mondani. Azért ott erősen user error is van, ha egy t95-el szembefutsz egy WTE-vel. Már a WTE részéről.

    Két-három használható stratégia van vele, vagy távoli sniper, kihasználva a brutál jó ágyút és a tűzerőt vagy egyszerű "brute force" megoldás. Odamenni, lefogyasztani a saját hp-t, 2-3 tárazást megélni és közben igyekezni az ellenfélnek a saját hp többszörösét sebezni. Utána már a csapatnak kell lehozni a csatát a remélhetőleg megroppant gerincű ellenfél ellen. Esetleg még támogató harcmodor, amikor egy WTE fedez egy támadást és megy a második vonalban, akkor azért az ellenfélnek nem biztos, hogy őszinte a mosolya.

    A he lövedék ellen meg elbújni lehet (artyk elől) vagy páncélt felrakni, az azért sokat segít. Meg felkészíteni a legénységet, hogy úgyis kilövik az ágyút, javítani 1-2 alkalommal lehet, de van rá skill, ami kicsit segít ilyenkor.

    Azzal egyetértek, hogy most már a tűzerő fókusz (mindenki a WTE-t lövi, ahogy megjelenik), az he használata és az artyk szép lassú, de folyamatos visszaerősödése miatt már nehezebb vele játszani jóval.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák